αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈξυπνη Προσφορά της Άνοιξης: Η vivo δίνει το Y22S (6/128GB) στα 199,90 ευρώ

Έξυπνη Προσφορά της Άνοιξης: Η vivo δίνει το Y22S (6/128GB) στα 199,90 ευρώ

Η vivo υποδέχεται μαζί σου την άνοιξη,  προσφέροντας το απόλυτο all-round τεχνολογικό εργαλείο Y22S (6/128GB) στην ασυναγώνιστη τιμή των 199,90€. Πρόκειται για το smartphone μεσαίας κατηγορίας της σειράς Y από την vivo που ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες, τον ξεχωριστό σχεδιασμό και την ανθεκτική μπαταρία, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά σου!

Πραγματοποίησε Εξαιρετικές Λήψεις κάθε Στιγμή της Ημέρας

Αν επιζητάς επαγγελματικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σου, το vivo Y22S είναι το smartphone που χρειάζεσαι.  Η τριπλή κάμερα του vivo Y22S (50MP + 2MP + 2MP) προσφέρει δυνατά φωτογραφικά αποτελέσματα καθώς επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας, ενώ, η Selfie Κάμερά του, χαρίζει εξαιρετικά ευκρινείς selfie φωτογραφίες ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες, καθώς συγκεντρώνει περισσότερο φως, ενώ δίνεται η δυνατότητα για λήψη πορτρέτων πολλαπλών στυλ που εστιάζουν στην λεπτομέρεια.

Με το vivo Υ22S, έχεις την δυνατότητα να αιχμαλωτίσεις την γοητεία της νύχτας, καθώς η πρωτοποριακή  Κάμερα Super Night  καταφέρνει με ένα μόνο πάτημα  να μεταμορφώνει κάθε νυχτερινό τοπίο σε ιδανικό σκηνικό.

Ακόμη, με το vivo Y22S, θα ανακαλύψεις κάθε μικρόκοσμο μέσα από την Κάμερα Macro 2MP η οποία διακρίνεται για την δυνατότητα εστίασης έως και 4 εκατοστά, ενώ θα προσθέσεις βάθος και φινέτσα στις λήψεις σου μέσα από τις λειτουργίες Bokeh και Face Beauty

Ανθεκτική Μπαταρία και Γρήγορη Φόρτιση

Παραμένοντας πιστό στις υψηλές προδιαγραφές  της εταιρίας για ανθεκτική μπαταρία που φορτίζει γρήγορα, το vivo Y22S  διακρίνεται για την μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία η οποία, ενισχύεται περισσότερο μέσω της Τεχνολογίας ΑΙ για εξοικονόμηση ενέργειας.

Με το vivo Y22S, δεν θα «ξεμείνεις» ποτέ από μπαταρία, καθώς επαναφορτίζεται σε χρόνο ρεκόρ ακόμη και όταν βρίσκεται σε λειτουργία gaming.

Τέλος, δεν πρέπει να ανησυχείς για το νερό και τη σκόνη, αφού το ανθεκτικό σώμα της συσκευής φροντίζει να σε απαλλάξει από αυτούς τους φόβους.

Επεξεργαστής Snapdragon 680 και Χωρητικότητα 128GP με δυνατότητα επέκτασης έως και 1TB

Το νέο vivo Y22S, έχει επεξεργαστή Snapdragon 680 που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των ενεργών εφαρμογών χωρίς καμία αίσθηση καθυστέρησης, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει την καινοτόμα λειτουργικότητα Διευρυμένης RAM 3.0 η οποία μετατρέπει 8GB χώρου της ROM – κάθε φορά που αυτά βρίσκονται σε αδράνεια – σε πρόσθετη μνήμη RAM. Τέλος, το vivo Y22S, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί με την υποστήριξη εξωτερικής μνήμης, αρχεία που φτάνουν μέχρι και 1TB, χάρη στον σχεδιασμό τριπλής υποδοχής κάρτας μνήμης.

Αστραπιαίο ξεκλείδωμα με πλαϊνό δακτυλικό αποτύπωμα.

Το vivo Y22S διαθέτει οθόνη 6,55 ίντσες, κορυφαίας ανάλυσης και μας χαρίζει καθαρές και ευρείες απεικονίσεις. Με την λειτουργία Sunlight, η συσκευή αυξάνει την φωτεινότητα της οθόνης αλλά ταυτόχρονα φιλτράρει και το επιβλαβές μπλε φως, προσφέροντας άνετες προβολές. Τέλος, ξεκλειδώνει αστραπιαία, μόλις σε 0,25 δευτερόλεπτα με την χρήση δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ παράλληλα προσφέρει και την λειτουργία ξεκλειδώματος με την τεχνολογία Face Wake στον ίδιο αστραπιαίο χρόνο.

Διαθεσιμότητα

Το vivo Y22S (6/128GB) είναι διαθέσιμο από σήμερα, στο Δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Λιανικής και Operators στην Ελλάδα, Cosmote / Germanos, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, Mediamarkt, WIND / Nova & you.gr,  σε χρώματα Starlite Blue & Summer Cyan εως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 5 =