αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜία 35χρονη CEO εταιρίας 100 εκατ. δολαρίων λέει: «Δεν θυμάμαι τίποτα από όσα έμαθα στο πανεπιστήμιο». Αλλά την βοήθησε αλλιώς

Μία 35χρονη CEO εταιρίας 100 εκατ. δολαρίων λέει: «Δεν θυμάμαι τίποτα από όσα έμαθα στο πανεπιστήμιο». Αλλά την βοήθησε αλλιώς

Το πανεπιστήμιο προετοίμασε καλά την Pinky Cole για να γίνει η CEO μιας εταιρείας 100 εκατομμυρίων δολαρίων- όχι όμως με τον τρόπο που μπορεί να φαντάζεστε.

Η 35χρονη διευθύνει την Slutty Vegan, μια αλυσίδα vegan burger με έδρα την Ατλάντα με 11 καταστήματα στις ΗΠΑ. Αποφοίτησε με πτυχίο στις τέχνες μέσων μαζικής ενημέρωσης από το Clark Atlanta University. Και λέει ότι τα μαθήματα που παρακολούθησε… δεν τη βοηθούν πραγματικά στην καθημερινή της δουλειά.

Αλλά αυτό δεν έκανε το πανεπιστήμιο άχρηστο, τονίζει.

«Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Από όλα τα πράγματα που έμαθα στο πανεπιστήμιο, δεν θυμάμαι τίποτα», λέει η Cole στο CNBC. «Αυτό που θυμάμαι είναι οι σχέσεις που έχτισα στην διαδρομή».

Pinky Cole's Slutty Vegan empire just got a $25 million boost - The Washington Post

Η αδελφότητα που εντάχτηκε, για παράδειγμα, της δίδαξε ηγετικές ικανότητες και επαγγελματισμό και της έδωσε διασυνδέσεις με ανθρώπους με τους οποίους «συνδέεται ακόμα μέχρι σήμερα», όπως λέει. Όταν τυγχάνει να δει πρώην συμμαθητές της σε συνέδρια ή επαγγελματικές συναντήσεις, η εύρεση οδών για πιθανές συνεργασίες είναι ευκολότερη επειδή «έχουμε ήδη χτίσει μια σχέση».

«Οι άνθρωποι με τους οποίους πήγα στο πανεπιστήμιο είναι πλέον στελέχη και διευθύνοντες σύμβουλοι μερικών από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, αλλά μπόρεσα να οικοδομήσω αυτές τις σχέσεις πριν γίνουν μεγάλα στελέχη», λέει η Cole. «Οπότε η σχέση είναι οργανική, είναι αυθεντική».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 18 =