αρχικηVIRALΑν ένα άτομο έχει αυτά τα 3 στοιχεία δεν αξίζει να ξοδεύεις την ενέργεια και τον χρόνο σου μαζί του

Αν ένα άτομο έχει αυτά τα 3 στοιχεία δεν αξίζει να ξοδεύεις την ενέργεια και τον χρόνο σου μαζί του

Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, μας επηρεάζουν. Το έχουμε ξανά πει. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Royal Society Open Science, οι φίλοι μας μπορούν να μας μεταδώσουν τόσο την καλή τους, όσο και την κακή τους διάθεση. Μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας ή να μας σαμποτάρουν. Σε προηγούμενο άρθρο μας γράφαμε γιατί οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Τώρα θα δούμε 3 σημάδια που δείχνουν ότι δεν αξίζει να ξοδεύεις την ενέργεια και τον χρόνο σου με ένα άτομο.

Σου μιλάει… για τις δουλειές όλων των άλλων. Ακόμα κι όταν δεν ρωτάτε ή δεν σας ενδιαφέρει να το ακούσετε, απλώς σας εκτοξεύουν κάθε προσωπική λεπτομέρεια που ξέρουν για τους ανθρώπους γύρω τους. Μπορεί να το μπερδέψετε ως μια μορφή εμπιστοσύνης, όταν στην πραγματικότητα είναι απλώς κάποιος που δεν έχει σεβασμό και όρια με άλλους ανθρώπους. Αν σας λένε τις δουλειές του καθενός, πιθανότατα θα πουν και τα δικά σας μυστικά σε όλους τους άλλους.

Κανένας από τους ανθρώπους γύρω του δεν φαίνεται να τον συμπαθεί. Οι συνάδελφοι, η στενή οικογένεια και οποιοσδήποτε άλλος που μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή από το να μοιραστεί τη ζωή του μαζί τους, φαίνονται συνεχώς να νιώθουν άβολα ή ακόμα και άθλια με την παρουσία του. Μπορεί να πείτε στον εαυτό σας ότι οι άνθρωποι που δεν τον συμπαθούν, απλώς δεν τον ξέρουν όπως εσείς. Αλλά αυτό συνήθως δεν συμβαίνει. Υπάρχει πιθανώς ένας πολύ έγκυρος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που τόσο συχνά αναγκάζονται να βρίσκονται κοντά σε ένα άτομο, δεν το συμπαθούν. Δώσε προσοχή.

Ακυρώνει συνεχώς σχέδια. Εάν έχουν την συνήθεια να ακυρώνουν σχέδια την τελευταία στιγμή και δεν αναγνωρίζουν καν ότι έχουν συνηθίσει να σπαταλούν τον χρόνο σας, σταματήστε να τους δίνετε περισσότερες ευκαιρίες να το κάνουν. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί συχνά να συσχετιστεί με κοινωνικό άγχος ή άλλες μορφές ψυχικής ασθένειας, αλλά αυτό δεν τους δικαιολογεί να μην αναγνωρίζουν τη συμπεριφορά τους και να προσπαθήσουν να υποστηρίξουν τον εαυτό τους. Αν και είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί και να κατανοείτε τους ανθρώπους, είναι επίσης απαραίτητο να ξέρετε πότε να τραβήξετε τη γραμμή και να φύγετε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =