αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ νέα ζωή του Αλέξανδρου Τζόρβα ως αγρότης : Όσα χρήματα έβγαλα από το ποδόσφαιρο, τα επένδυσα στις ελιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα ζωή του Αλέξανδρου Τζόρβα ως αγρότης : Όσα χρήματα έβγαλα από το ποδόσφαιρο, τα επένδυσα στις ελιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία νέα ζωή κάνει ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο ίδιος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις εμφανίσεις του ως τερματοφύλακας σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Εθνική Ελλάδας. Το κεφάλαιο του ποδοσφαίρου έκλεισε πριν από περίπου 8 χρόνια για τον ίδιο.

Σήμερα είναι αγρότης και έχει τις δικές του ελιές. Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day», ο Αλέξανδρος Τζόρβας μίλησε για τα νέα δεδομένα στη ζωή του.

«Το κτήμα μας έχει κατά βάση ελιές που παράγει το ελαιόλαδό μας και τώρα ετοιμάζουμε και τους αμπελώνες μας. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο το 2014-2015 και ξεκίνησα έναν χρόνο μετά, το 2016. Σήμερα έχουμε 200 ιδιώκτητα στρέμματα. Δε γεννήθηκα με αγρότες γονείς, είμαι η πρώτη γενιά που το ξεκινάει», τόνισε.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι πήρε και ένα μεγάλο οικονομικό ρίσκο, με αυτή την επιλογή του. «Όσα χρήματα έβγαλα από το πρώτο κομμάτι της ζωής μου, το ποδόσφαιρο, χρειάστηκε να τα επενδύσω στο δεύτερο, στις ελιές. Τα παιδιά έρχονται μαζί μου στο κτήμα για τρεις μήνες το καλοκαίρι και εγώ ανεβοκατεβαίνω» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος δήλωσε ακόμα ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όταν «ο γιος του, του τραβούσε το πόδι για να μη φύγει σε άλλο ένα επαγγελματικό ταξίδι».

Του αρέσει να κλαδεύει τους αμπελώνες. «Εκεί το πηγαίνω αποκλειστικά μόνος μου στο 100%. Όσες ώρες και να χρειαστεί», λέει.

Δείτε όλη την συνέντευξη του:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + four =