αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Revolut λανσάρει την έκδοση Revolut 10. Και σου δίνει 20 tips

Η Revolut λανσάρει την έκδοση Revolut 10. Και σου δίνει 20 tips

Η Revolut, η παγκόσμια υπερ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών με περισσότερους από 35 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο, κυκλοφορεί το Revolut 10, τη νέα και βελτιωμένη της έκδοση που σχεδιάστηκε έτσι ώστε όλες οι αγαπημένες λειτουργίες των χρηστών να γίνονται ακόμα πιο εύκολα.

 

Η νέα εμφάνιση της εφαρμογής είναι σχεδιασμένη για να κάνει την καθημερινή διαχείριση των χρημάτων πιο ομαλή και εύκολη από ποτέ, με ιδιαίτερη έμφαση σε όσους χρησιμοποιούν τη Revolut ως τον κύριο λογαριασμό τους. Το Revolut 10 αποτελεί το απόλυτο εργαλείο οικονομικής διαχείρισης, προσφέροντας στους χρήστες μέγιστη ευελιξία και αποτελεσματικότητα με μια σειρά από δυνατότητες και λειτουργίες, όπως: αποστολή χρημάτων, πραγματοποίηση πληρωμών, επενδύσεις και δωρεές, διευθέτηση λογαριασμών, αποταμίευση, παρακολούθηση εξόδων, όρια δαπανών και άλλα.

Η συνεχής επέκταση της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών της Revolut κατέστησε αναγκαίο τον ανασχεδιασμό της εφαρμογής με στόχο την απλούστερη και αισθητικά βέλτιστη παρουσίαση τους, σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη. Μάλιστα, ο αριθμός των χρηστών που έχουν τη Revolut ως τον κύριο λογαριασμό τους αυξήθηκε κατά ένα τρίτο στην Ευρώπη τον τελευταίο χρόνο (Ιούλιος 2023 – Ιούλιος 2022).

Οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση στους λογαριασμούς και τις κάρτες τους από την αρχική οθόνη. Έτσι, έχουν στη διάθεσή τους όλα τα εργαλεία για τη διαχείριση των χρημάτων τους, με λίγα μόνο πατήματα.

Η νέα έκδοση της Revolut δίνει στους χρήστες την ελευθερία να σχεδιάσουν την εφαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες τους, προσφέροντας ποικίλες δυνατότητες εξατομίκευσης και απλή πλοήγηση. Οι χρήστες του Revolut 10 μπορούν να προσαρμόσουν την εφαρμογή στα μέτρα τους επιλέγοντας ανάμεσα σε μια σειρά από θέματα, ταπετσαρίες και μικροεφαρμογές.

Η εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών είναι πιο ομαλή και εύκολη από ποτέ, δίνοντας τη συνολική εποπτεία των χρημάτων σε όλους τους λογαριασμούς και τα νομίσματα. Είτε έχετε λογαριασμό νομίσματος, όπως Λίρα Αγγλίας, Ευρώ ή Δολάριο ΗΠΑ, είτε Κοινό λογαριασμό Revolut, η νέα έκδοση της εφαρμογής σας δίνει γρήγορη και ξεκάθαρη πρόσβαση σε μεγαλύτερη γκάμα λογαριασμών και προϊόντων.

Επιπλέον, η λειτουργία «Revolut Pockets» έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην έκδοση Revolut 10. Τα Pockets λειτουργούν ως κατηγορίες λογαριασμών όπου μπορείτε να συγκεντρώσετε τα ποσά για την εξόφληση διάφορων υποχρεώσεων. Αντικαθιστούν τα Χρηματοκιβώτια των προηγούμενων εκδόσεων της εφαρμογής και δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να βάλουν στην άκρη χρήματα σε ξεχωριστούς «υπό-λογαριασμούς» για διάφορους τύπους εξόδων, όπως η εξόφληση λογαριασμών και η πληρωμή συνδρομών. Τα Pockets επιτρέπουν τους χρήστες της Revolut να αποκτήσουν τον έλεγχο των οικονομικών τους, βοηθώντας τους να οργανώνουν καλύτερα τα έξοδά τους και να μένουν εντός προϋπολογισμού.

Ο Ivan Chalov, Επικεφαλής Λιανικής της Revolut, δήλωσε: «Η έκδοση Revolut 10 αποτελεί το πιο φιλόδοξο βήμα στην προσπάθειά μας να διευκολύνουμε τους χρήστες που θέλουν να κάνουν τη Revolut τον κύριο λογαριασμό τους. Δημιουργήσαμε το Revolut 10 με στόχο να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να έχουν τη συνολική εποπτεία όλων των λογαριασμών και των χρημάτων, από ένα σημείο. Επιπλέον, βελτιώσαμε σημαντικά την πλοήγηση μεταξύ αγαπημένων προϊόντων και λειτουργιών. Η νέα έκδοση έχει δημιουργηθεί για την ευκολία των πελατών μας. Ευελπιστούμε ότι ο νέος σχεδιασμός θα τους βοηθήσει να εξερευνήσουν τις υπάρχουσες λειτουργίες εύκολα και γρήγορα, αλλά παράλληλα να ανακαλύψουν και προϊόντα που δεν γνώριζαν ότι έχουν στη διάθεσή τους.»

«Γνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες, για αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσθήκης μικροεφαρμογών. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν στην αρχική τους κάρτες ή αγαπημένους αποδέκτες και να στέλνουν χρήματα άμεσα με ένα πάτημα. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, η Revolut προσφέρει λύσεις οικονομικής διαχείρισης σε όλα τα επίπεδα.»

Πώς θα ενημερώσετε την εφαρμογή:

  • Μεταβείτε στο app store της συσκευής σας

  • Αναζητήστε τη Revolut

  • Πατήστε «Αναβάθμιση»

  • Βεβαιωθείτε ότι κάνετε ενημέρωση στην τελευταία έκδοση, 10

  • Επιστρέψτε στην εφαρμογή Revolut για να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία από το μενού στο Προφίλ σας

  • Απολαύστε τη νέα έκδοση!

  • Σημείωση: η εφαρμογή κυκλοφορεί σταδιακά και ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος για να γίνει διαθέσιμη σε εσάς η νέα έκδοση

Ως η παγκόσμια υπερ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών, στόχος της Revolut είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους με εργαλεία που διευκολύνουν τη διαχείριση των χρημάτων τους, αλλά και την οργάνωση των ταξιδιωτικών τους αναγκών. Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας έκδοσης, η Revolut επιμελήθηκε και παρουσιάζει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για να αξιοποιήσετε την εφαρμογή στο έπακρο.

20+ tips της Revolut για τους Έλληνες πελάτες

Δαπάνες

  • Ανταγωνιστικές Συναλλαγματικές Ισοτιμίες: Η Revolut προσφέρει εξαιρετικές συναλλαγματικές ισοτιμίες — αναφέρονται ως Συναλλαγματική ισοτιμία της Revolut.

  • Αυτόματο Συνάλλαγμα: Ρυθμίστε αυτόματη μετατροπή συναλλάγματος στην ισοτιμία που επιθυμείτε και εξασφαλίστε εξαιρετική τιμή εν όψει των διακοπών σας, καθώς και προστασία από τη μεταβλητότητα της αγοράς.

  • Διαχείριση Συνδρομών: Παρακολουθήστε τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές και διαχειριστείτε τις συνδρομές σας. Έτσι, δεν θα χρεωθείτε ξανά για δοκιμαστικές συνδρομές. Θα εντοπίζουμε πότε λήγουν οι δωρεάν δοκιμές και θα σας ειδοποιούμε εγκαίρως, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να προβείτε σε ακύρωση.

Αποστολή χρημάτων

  • Διεθνείς μεταφορές: Στείλτε χρήματα σε άλλους χρήστες της Revolut ανά τον κόσμο μέσα σε δευτερόλεπτα.

  • Δωρεές: Στηρίξτε σκοπούς που σας ενδιαφέρουν, κυριολεκτικά με ένα  πάτημα. Οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί λαμβάνουν το 100% της δωρεάς σας.

  • Μοίρασμα λογαριασμών: Με τους Ομαδικούς Λογαριασμούς, η διαχείριση των κοινών εξόδων είναι πιο εύκολη από ποτέ, ενώ αποφεύγετε τις αμήχανες συζητήσεις για τα χρωστούμενα. Συνομιλήστε, μοιραστείτε και τακτοποιήστε λογαριασμούς — από ένα σημείο! Οι Ομαδικοί Λογαριασμοί σας διευκολύνουν να παρακολουθήσετε τα έξοδα του σπιτιού κάνοντας τους υπολογισμούς για εσάς. Θα στέλνουμε αυτόματες ειδοποιήσεις σε όλα τα μέλη για να γνωρίζετε πάντα ποιος πλήρωσε τι.

 

Αποταμίευση

  • Προϋπολογισμός: Φρένο στις σπατάλες. Δημιουργία προϋπολογισμού, κατηγοριοποίηση δαπανών και ορισμός ορίων. Μπορείτε να ορίσετε το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε ή να υπολογίσουμε τα συνιστώμενα όρια με βάση τις προβλέψεις των δαπανών σας.

  • Στρογγυλοποίηση: Με τη λειτουργία ψιλών, θα στρογγυλοποιούμε κάθε πληρωμή που πραγματοποιείτε με κάρτα Revolut στον επόμενο ακέραιο αριθμό και θα καταθέτουμε τα ψιλά στα Pockets σας. Για παράδειγμα, αν ξοδέψετε 2,60€ για έναν καφέ, θα στρογγυλοποιήσουμε το ποσό στα 3,00€ και θα βάλουμε τα 0,40€ στο Χρηματοκιβώτιο της επιλογής σας.

  • Pockets: Οργανώστε τους λογαριασμούς σας και εξασφαλίστε χρήματα για τις υποχρεώσεις σας. Οι λογαριασμοί πληρώνονται αυτόματα από το Pocket σας. Έτσι, δεν θα σας ξεφύγει καμία πληρωμή και δεν θα ξοδέψετε χρήματα που προορίζονται για λογαριασμούς.

 

Ταξίδι

  • Εξοικονομήστε σε μοναδικές διαμονές: Κλείστε εκπληκτικά καταλύματα ανά τον κόσμο και κερδίστε με το Revolut Stays.

  • Όλα όσα χρειάζεστε για αξέχαστες διακοπές: Ανακαλύψτε πάνω από 300.000 ξεναγήσεις, ασχολίες και αξιοθέατα ανά τον κόσμο με τις Δραστηριότητες της Revolut.

  • Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 1.400 lounges αεροδρομίων διεθνώς, με τα προγράμματα Premium και Metal. Έχει καθυστερήσει η πτήση; Καταχωρίστε την εκ των προτέρων και λάβετε δωρεάν κάρτες εισόδου σε lounge για εσάς και έως τρεις φίλους, αν η πτήση καθυστερήσει για πάνω από μία ώρα. Ισχύουν οι Όροι & Προϋποθέσεις του SmartDelay.

  • Έχετε επίσης φθηνότερη πρόσβαση σε πάνω από 1.000 lounges, με όλα μας τα προγράμματα. Οι πελάτες του προγράμματος Ultra επωφελούνται με απεριόριστη πρόσβαση. Ισχύουν οι Όροι & Προϋποθέσεις των Lounges. Ισχύουν οι Όροι & Προϋποθέσεις του προγράμματος επί πληρωμή, καθώς και τέλη συνδρομής.

  • Ταξιδιωτική ασφάλιση: Οι κάτοχοι λογαριασμών Revolut Premium, Metal και Ultra έχουν πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων ταξιδιωτικής ασφάλισης απευθείας από την εφαρμογή Revolut.

 

Ασφάλεια

  • PIN κάρτας: Αλλάξτε το PIN της κάρτας σας απευθείας από την mobile ή την web εφαρμογή.

  • Διαχείριση κάρτας: Προσωρινό μπλοκάρισμα και ξεμπλοκάρισμα της κάρτας για πρόσθετη ασφάλεια.

  • Web App: Διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την έκδοση για το διαδίκτυο. Μπορείτε να μπλοκάρετε/ξεμπλοκάρετε τις κάρτες σας, να κλειδώσετε/ξεκλειδώσετε το PIN σας και να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε όλες τις άλλες ρυθμίσεις ασφαλείας της κάρτας, με λίγα μόνο κλικ.

  • Εικονικές κάρτες: Δημιουργήστε έως και πέντε εικονικές κάρτες για online αγορές. Σας δίνουν περισσότερη ασφάλεια και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το πώς και τι ξοδεύετε. Επιπλέον, με τις εικονικές κάρτες μίας χρήσης, τα στοιχεία της κάρτας δημιουργούνται αυτόματα για κάθε συναλλαγή και ανανεώνονται μετά τη χρήση, αυξάνοντας περαιτέρω την ασφάλεια των διαδικτυακών συναλλαγών.

  • Ειδοποιήσεις συναλλαγών: Κάθε φορά που ξοδεύετε, λαμβάνετε ειδοποιήσεις συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο κινητό.

  • Πρόληψη απάτης: Το εξελιγμένο σύστημα πρόληψης απάτης επισημαίνει τις συναλλαγές υψηλού κινδύνου και σας ειδοποιεί, ώστε να τις εντοπίζετε και να τις αποτρέπετε.

 

Και πολλά περισσότερα!

  • Λογαριασμοί για παιδιά κάτω των 18 ετών: Το Revolut <18 δημιουργήθηκε για παιδιά και εφήβους ηλικίας 6-17. Χάρη στην ολοκληρωμένη προστασία και τους ελέγχους καρτών από την εφαρμογή, οι χρήστες του Revolut <18 μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητά τους και να λαμβάνουν άμεσες ειδοποιήσεις για τις δαπάνες τους, ώστε να μένουν εντός προϋπολογισμού και να διαχειρίζονται σωστά τα χρήματά τους. Επιπλέον, ο γονέας ή ο κηδεμόνας λαμβάνει άμεση ειδοποίηση στη συσκευή του κάθε φορά που χρησιμοποιείται η κάρτα <18. Ισχύουν οι Όροι & Προϋποθέσεις του Revolut <18.

 

*Το AER είναι ακρωνύμιο του Annual Equivalent Rate (Ετήσιο Ισοδύναμο Επιτόκιο) και δείχνει ποιο θα ήταν το επιτόκιο αν οι τόκοι καταβάλλονταν και ανατοκίζονταν μία φορά κάθε χρόνο. «Μικτό ανά χρόνο» είναι το επιτόκιο χωρίς αφαίρεση φόρου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + nineteen =