αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική startup Cordella «σήκωσε» 100.000 ευρώ

Η ελληνική startup Cordella «σήκωσε» 100.000 ευρώ

Η ελληνική startup Cordella άντλησε 100.000 ευρώ, σε έναν pre-seed γύρο χρηματοδότησης, για την επιτάχυνση του πλάνου ανάπτυξής της. «Η Cordella είναι η 1η online λίστα δώρων στην Ελλάδα που επιτρέπει σε ζευγάρια και καλεσμένους να επιλέξουν ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία δώρων γάμου και βάπτισης, από 70+ διαφορετικά καταστήματα και brands, με πάνω από 6.500 διαθέσιμα προϊόντα, δώρα εμπειρίας, αλλά και χρηματικά δώρα» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο γύρο χρηματοδότησης συμμετέχουν Angel Investors του HeBAN και άλλοι στρατηγικοί ιδιώτες επενδυτές. Η Cordella έκανε το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας της τον Ιούνιο του 2021, επανεφευρίσκοντας ουσιαστικά τις λίστες δώρων γάμου, για να προσφέρει στα μελλόνυμφα ζευγάρια και τους καλεσμένους τους την πιο όμορφη και απρόσκοπτη εμπειρία επιλογής δώρων. Τα ζευγάρια μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα μία και μοναδική λίστα, με δώρα από δεκάδες διαφορετικά καταστήματα και brands, χωρίς τρέξιμο, σύγχυση, ανεπιθύμητα δώρα και πολύπλοκες αλλαγές.

Η startup γυναικείας ηγεσίας, έχει σαν στόχο να εκσυγχρονίσει τις λίστες δώρων γάμου αλλά και βάπτισης, καθώς με την Cordella ζευγάρια και καλεσμένοι μπορούν να έχουν τα προσωπικά δώρα που θέλουν, με την ευελιξία που χρειάζονται.

Η χρηματοδότηση που αντλήθηκε θα επιτρέψει την υλοποίηση ενός διευρυμένου στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης για την επιχείρηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =