αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Impact Hub Athens και το Ίδρυμα της Google φέρνουν το ανανεωμένο Impact Hub Academy

Το Impact Hub Athens και το Ίδρυμα της Google φέρνουν το ανανεωμένο Impact Hub Academy

Γιορτάζοντας 10 χρόνια θετικού αντίκτυπου, το Impact Hub Athens με την υποστήριξη του Ιδρύματος Google.org, παρουσιάζει το ανανεωμένο Impact Hub Academy! Ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2015 και στη διάρκεια αυτών των χρόνων, έχει υποστηρίξει 150 κοινωνικές επιχειρήσεις, με 5000 συμμετέχοντες σε επιχειρηματικά προγράμματα, πάνω από 350 ώρες συμβουλευτικής από 60+ experts, 100+ εργαστήρια και 300.000 ευρώ σε επιχορηγήσεις.  Το πρόγραμμα βασίζεται στις αρχές της διάδρασης και της συμμετοχικότητας, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία για την κάθε επιχειρηματική ομάδα, σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη στα μέτρα και τις ανάγκες της.

Πέραν της συμβουλευτικής σε 1-1 πλαίσιο, η εμπειρία και η γνώση εμπλουτίζονται με διαδραστικά είδη εργαστηρίων που βασίζονται στην δύναμη της κοινότητας (peer to peer) και τη σύνδεση με ειδικούς από διάφορους σχετικούς ή συμπληρωματικούς κλάδους.

Για να συμμετέχει κανείς στο οικοσύστημα της κοινωνικής καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας,  το Impact Hub Athens παρουσιάζει δύο ανανεωμένες πρωτοβουλίες: το Experts Academy και το Academy Membership.

Το Experts Academy σχεδιάστηκε για να παρέχει μηνιαίες συνεδρίες συμβουλευτικής και καθοδήγησης από έμπειρους επαγγελματίες, μέντορες και ειδικούς σε διάφορους τομείς όπως η στρατηγική επιχειρηματική ανάπτυξη, η διαχείριση πόρων, το μάρκετινγκ, ο χρηματοοικονομικός προγραμματισμός και άλλα. Μεταξύ των μελών του είναι οι ομάδες των New Paradigm Ventures, Ηellenic Ιmpact Investing Network & Investing For Purpose, ο Ignacio Navarro Pérez de Guzman της Green Impact, η Ρηνέτα Μήτση Mitsi από τη Goody’s – Everest Group of Companies (VIVARTIA- FOODSERVICE SECTOR), η chef & επιχειρηματίας Γωγώ Δελογιάννη, ο Κωνσταντίνος Βαΐτσας από τη Deloitte & Κωνσταντίνος Μαχαίρας από την Οργάνωση ΓΗ.

Η ομάδα του ΙΗΑ αναζητά συνεχώς νέους experts που επιθυμούν να μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους ενθαρρύνοντας μελλοντικούς επιχειρηματίες να αναπτύξουν βιώσιμες λύσεις σε καίρια κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Το Academy Membership είναι ένα εξατομικευμένο εντατικό πρόγραμμα διάρκειας περίπου 12 μηνών που απευθύνεται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό στάδιο βρίσκονται. Πρόκειται για μια tailormade εκπαιδευτική και συμβουλευτική διαδικασία, που προσαρμόζεται με ευελιξία στις ανάγκες, την ωριμότητα, τις προκλήσεις και τις δεξιότητες τους, καθώς και στους χρόνους που έχουν διαθέσιμους.

Το Impact Hub Athens δεσμεύεται να παρέχει ένα φιλόξενο καινοτόμο περιβάλλον και όλους τους απαραίτητους πόρους για την ανάπτυξη και επιτυχία των μελών του. Με τη συνεργασία του με το ίδρυμα Google.org, ενισχύει περαιτέρω το πρόγραμμά του δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να επωφεληθούν και να πραγματοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, ξεκινώντας ένα πρωτοποριακό ταξίδι γεμάτο νέες δυνατότητες.

Για να βρείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για το σύνολο του ανανεωμένου προγράμματος επιχειρηματικής ενδυνάμωσης, επισκεφθείτε το: https://athens.impacthub.net/entrepreneurial-support/

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − one =