αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά πράγματα που κάνουν οι ανθεκτικοί άνθρωποι. Και φτάνουν σε μεγάλα επιτεύγματα

Επτά πράγματα που κάνουν οι ανθεκτικοί άνθρωποι. Και φτάνουν σε μεγάλα επιτεύγματα

Ζούμε σε μία απρόβλεπτη εποχή. Η ανθεκτικότητα είναι ένας κρίσιμο στοιχείο, αν θες να φτάσεις σε μεγάλα επιτεύγματα και στη συναισθηματική ευεξία. Και οι ανθεκτικοί άνθρωποι τείνουν να έχουν ορισμένες συμπεριφορές που τους επιτρέπουν να κάνουν αντέχουν ή να κάνουν το come back όποτε είναι απαραίτητο. Η ικανότητά τους να αποδίδουν καλά παρά τις αγχωτικές καταστάσεις είναι κάτι που οι άλλοι θαυμάζουν. Αν και υπάρχουν παραλλαγές μεταξύ των ανθεκτικών, υπάρχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά. Εδώ είναι 7 από αυτά.

Οι ανθεκτικοί άνθρωποι μπορούν να δουν τη μεγάλη εικόνα. Ενώ έχουν όραση όπως… το γεράκι για τις μικρές λεπτομέρειες, μπορούν επίσης να δουν το ευρύτερο τοπίο. Και αυτό τους εμποδίζει να επικεντρωθούν υπερβολικά στις μικρές λεπτομέρειες. Οι ενέργειές τους αντικατοπτρίζουν ένα πανοραμικό όραμα. Βλέπουν την μεγάλη εικόνα.

Οι ανθεκτικοί άνθρωποι παραμένουν ανοιχτοί. Οι ανθεκτικοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι το να μένουν ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ευκαιρίες ενθαρρύνει την ανάπτυξη. Θέλουν το feedback και συχνά τελειώνουν τις προτάσεις τους με δίνοντας την αίσθηση ότι είναι ανοιχτοί σε διαφορετικές ιδέες και οπτικές.

Οι ανθεκτικοί άνθρωποι γνωρίζουν τα τυφλά τους σημεία. Δεδομένου ότι είναι ανοιχτοί στην ανατροφοδότηση καθώς και στην κριτική, γνωρίζουν καλά τα τυφλά σημεία τους. Και δεν τα φοβούνται. Αντίθετα, τα κρατούν υπό έλεγχο, ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν επαρκώς για διάφορες καταστάσεις.

Οι ανθεκτικοί άνθρωποι ζητούν βοήθεια. Γνωρίζουν καλά ότι δεν μπορούν να λύσουν κάθε πρόβλημα μόνοι τους και είναι πρόθυμοι να αναζητήσουν καθοδήγηση από ειδικούς. Οι ανθεκτικοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι η κατάκτηση μιας μετάβασης ή πρόκλησης απαιτεί συχνά εξωτερική βοήθεια και δεν φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια.

Οι ανθεκτικοί άνθρωποι απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μόνοι. Οι ανθεκτικοί άνθρωποι δεν φοβούνται να γνωρίσουν τον εσωτερικό τους εαυτό. Ένα κομμάτι τους απολαμβάνει αυτή τη διαδικασία ανακάλυψης και τείνουν να βλέπουν τον προβληματισμό ως περίοδο ανάπτυξης και όχι ως στασιμότητα. Απολαμβάνουν να μαθαίνουν χωρίς να αποσπάται την προσοχή από τους άλλους. Θυμήσου και το άρθρο: Πέντε πράγματα που θα σου συμβούν αν περνάς χρόνο μόνος.

Οι ανθεκτικοί άνθρωποι εκτιμούν και χτίζουν σχέσεις. Οι ανθεκτικοί άνθρωποι εκτιμούν τους άλλους ανθρώπους και τις συνδέσεις. Κατανοούν την ιεραρχία και την εξουσία, αλλά δεν αφήνουν τον τίτλο ενός ατόμου να καθορίσει το επίπεδο επικοινωνίας του μαζί του. Οι ανθεκτικοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι σχέσεις απαιτούν χρόνο και προσπάθεια και είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία.

Οι ανθεκτικοί άνθρωποι δεν έχουν μόνο ένα πλάνο. Οι ανθεκτικοί άνθρωποι κατανοούν ότι πολλές μεταβλητές μπορούν να επηρεάσουν τους στόχους τους, επομένως αναπτύσσουν μια χούφτα… σχέδια έκτακτης ανάγκης. Και συχνά θα έχουν περισσότερα από ένα βέλτιστα σχέδια. Αυτό τους επιτρέπει να αλλάζουν και να περιστρέφονται γρηγορότερα από τους περισσότερους ανθρώους και να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + twelve =