αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν τσεκάρουν συνεχώς το κινητό τους»: Οι ελκυστικοί άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ αυτά τα 5 πράγματα. Και μπορείς να τους αντιγράψεις

«Δεν τσεκάρουν συνεχώς το κινητό τους»: Οι ελκυστικοί άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ αυτά τα 5 πράγματα. Και μπορείς να τους αντιγράψεις

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνονται να μαγνητίζουν τους άλλους κοντά τους, ενώ άλλοι απλά δεν φαίνεται να το καταφέρνουν ποτέ;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το μυστικό μπορεί να βρίσκεται στα μικρά πράγματα – στις συνήθειές τους.

Και μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να σας ζητήσουμε να γίνετε κάποιος που δεν είστε. Απλώς πρόκειται να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε αυτά τα μικρά πράγματα που μπορεί να απομακρύνουν τους ανθρώπους.

Ας μιλήσουμε για τις συνήθειες στις οποίες πρέπει να πείτε… αντίο αν θέλετε να προσελκύσετε ανθρώπους χωρίς καν να προσπαθήσετε.


1) Μην είσαι υπερβολικά επικριτικός

Ας το παραδεχτούμε, σε κανέναν δεν αρέσει να κάνει παρέα με έναν μόνιμο κριτικό. Εάν βρίσκετε πάντα κάτι λάθος σε άλλους ή σε καταστάσεις, μπορεί να δημιουργήσει μια αρνητική ατμόσφαιρα.

Οι άνθρωποι έλκονται φυσικά από τη θετικότητα. Επομένως, προσπαθήστε να εστιάσετε στα καλά πράγματα παρά στα κακά.

Να θυμάσαι, κανείς δεν είναι τέλειος – συμπεριλαμβανομένου και εσένα. Αντί να επικρίνετε, προσπαθήστε να κατανοήσετε.

2) Αγνοείς τα συναισθήματα των άλλων;

Η ενσυναίσθηση είναι ελκυστική. Οι άνθρωποι αγαπούν να νιώθουν ότι τους ακούνε και τους κατανοούν. Εάν έχετε τη συνήθεια να αγνοείτε τα συναισθήματα των άλλων, μπορεί να απομακρύνετε τους ανθρώπους χωρίς καν να το καταλάβετε.

Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος θα μοιραστεί τις σκέψεις ή τα συναισθήματά του μαζί σας, αφιερώστε λίγο χρόνο. Ακούστε πραγματικά και προσπαθήστε να καταλάβετε από πού προέρχονται αυτά. Απαντήστε με καλοσύνη και ενσυναίσθηση.

3) Μην τσεκάρεις συνεχώς το κινητό σου

Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, είμαστε όλοι ένοχοι. Ξοδεύουμε πολύ χρόνο στα τηλέφωνά μας. Αλλά ξέρατε ότι θα μπορούσε να απομακρύνει τους ανθρώπους; Μια μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ διαπίστωσε ότι η παρουσία ενός κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερα συναισθήματα ενσυναίσθησης και σε συνομιλίες χαμηλότερης ποιότητας.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε σε κοινωνικό περιβάλλον, δοκιμάστε να αφήσετε το τηλέφωνό σας μακριά. Ασχοληθείτε πλήρως με τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτή η απλή πράξη μπορεί να κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι τους ακριμάς- και θα έλκονται περισσότερο για την παρέα σας.

4) Μην είσαι πάντα πολύ απασχολημένος

Όλοι κάνουμε πολυάσχολες ζωές. Υπάρχει πάντα κάτι να κάνεις, κάπου να είσαι. Αλλά αν βιαζόμαστε πάντα να πάμε… από το ένα πράγμα στο άλλο, μπορεί να χάνουμε ουσιαστικές συνδέσεις.

Φανταστείτε το εξής: Ενας φίλος απλώνει το χέρι, θέλει να πιει ένα φλιτζάνι καφέ, αλλά είστε πολύ απασχολημένοι για να αφιερώσετε έστω και λίγα λεπτά. Με τον καιρό, αυτές οι χαμένες ευκαιρίες συσσωρεύονται και οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι δεν ενδιαφέρεστε για αυτούς.

5) Είσαι αρνητικός όλη την ώρα

Όλοι έχουμε κακές μέρες και είναι εντάξει. Αλλά αν πάντα παραπονιέστε ή εστιάζετε στα αρνητικά, οι άνθρωποι μπορεί να αρχίσουν να απομακρύνονται.

Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον γεγονός: Σύμφωνα με μια μελέτη, τα αρνητικά συναισθήματα είναι πιο μεταδοτικά από τα θετικά. Έτσι, αν είστε μόνιμα μέσα στην αρνητικότητα, αυτό μπορεί να φτάσει στους άλλους.

Προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δείτε τι έχετε στη ζωή σας. Όχι μόνο θα σας κάνει πιο ελκυστικό άτομο, αλλά μπορεί επίσης να τονώσει τη διάθεση και την ευημερία σας!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − twelve =