αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτά είναι τα 45 πιο σημαντικά λεπτά της ημέρας σου (και τι πρέπει να κάνεις μέσα σε αυτά)

Αυτά είναι τα 45 πιο σημαντικά λεπτά της ημέρας σου (και τι πρέπει να κάνεις μέσα σε αυτά)

Οι πετυχημένοι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρούν την θετική οπτική τους, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω τους. Παραμένουν εστιασμένοι στις προηγούμενες επιτυχίες τους, παρά στις προηγούμενες αποτυχίες τους. Επικεντρώνονται στα επόμενα βήματα δράσης που πρέπει να κάνουν για να έρθουν πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων τους και δεν αναλώνονται σε άλλους περισπασμούς που παρουσιάζει η ζωή.

Το αμερικανικό Success.com βάζει και κάτι ακόμα στη συζήτηση. Έχει σημασία τι κάνεις τα 45 λεπτά πριν πας για ύπνο. Ο, τι διαβάζετε, βλέπετε, ακούτε, συζητάτε και βιώνετε τα τελευταία 45 λεπτά της ημέρας έχει τεράστια επίδραση στον ύπνο σας και στην επόμενη μέρα σας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το μυαλό σας επαναλαμβάνει και επεξεργάζεται ότι έχεις κάνει αργά τη νύχτα, έως και έξι φορές πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο αντιμετωπίσατε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μια επανάληψη για σχολικές εξετάσεις αργά το βράδυ μπορεί να σε βοηθήσει και γιατί η παρακολούθηση μιας τρομακτικής ταινίας πριν πέσεις στο κρεββάτι μπορεί να σου προκαλέσει εφιάλτες.

Εάν αποθυμηθείς βλέποντας ειδήσεις, αυτά είναι που αποτυπώνεις στη συνείδησή σου: πόλεμος, εγκλήματα, αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, βιασμοί, συμμορίες, πυροβολισμοί, απαγωγές.

Σκεφτείτε πόσο καλύτερα θα ήταν να διαβάσεις μια inspirational αυτοβιογραφία ή ένα βιβλίο αυτο-βελτίωσης. ‘Η μερικά άρθρα που μπορούν να σου δώσουν νέες γνώσεις.

Αυτά που κάνεις τα 45 τελευταία λεπτά πριν πας για ύπνο, παίζουν περισσότερο ρόλο από ότι ίσως νομίζεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + eight =