αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑν έχεις αυτό το iPhone στο σπίτι σου, μπορείς να βγάλεις έως 100.000 δολάρια

Αν έχεις αυτό το iPhone στο σπίτι σου, μπορείς να βγάλεις έως 100.000 δολάρια

Ένα εργοστασιακό σφραγισμένο πρωτότυπο iPhone του 2007 βγήκε σε δημοπρασία, και αναμένεται να πουληθεί έως και 100.000 $. Ενώ άλλα αυθεντικά iPhone έχουν πωληθεί τους τελευταίους μήνες, αυτό είναι το πρώτο μοντέλο που έχει 4 GB αποθηκευτικού χώρου αντί 8 GB.

Όπως εξηγεί ο ιστότοπος δημοπρασιών LCG Auctions, το iPhone πωλήθηκε αρχικά είτε με 4 GB είτε με 8 GB αποθηκευτικού χώρου όταν κυκλοφόρησε πριν από 16 χρόνια στις 29 Ιουνίου 2007. Το μοντέλο των 8 GB ήταν πολύ πιο δημοφιλές, με αποτέλεσμα η Apple να διακόψει το μοντέλο των 4 GB μετά από λίγα μήνες υπέρ μεγαλύτερης χωρητικότητας 16 GB.

Επειδή το αρχικό iPhone 4 GB ήταν διαθέσιμο μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, είναι το πιο σπάνιο από τα μοντέλα iPhone πρώτης γενιάς. «Με βάση τις πρόσφατες ρεκόρ πωλήσεων μας και το γεγονός ότι το μοντέλο των 4 GB είναι πιθανώς 20 φορές πιο σπάνιο από την έκδοση των 8 GB, δεν θα εκπλαγούμε αν καθιερώσει μια νέα τιμή πώλησης ρεκόρ», δήλωσε ο ιδρυτής της LCG Auctions, Mark Montero.

Το άτομο που πουλούσε το iPhone ήταν μέλος της αρχικής ομάδας μηχανικών όταν κυκλοφόρησε το iPhone, σύμφωνα με την LCG Auctions, και συνοδεύεται από μια επιστολή προέλευσης. Το μοντέλο των 4 GB πωλήθηκε για 499 δολάρια, ενώ η έκδοση 4 GB κόστιζε 599 δολάρια.

Μόλις φέτος, ένα αυθεντικό iPhone 8 GB πουλήθηκε για 63.000 $ τον Φεβρουάριο, ενώ ένα δεύτερο σφραγισμένο πρωτότυπο iPhone με 8 GB αποθηκευτικού χώρου πωλήθηκε για 54.000 $ τον Μάρτιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =