αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈνας υπάλληλος της Apple αποκαλύπτει μερικά τρικ για να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία του iPhone σου

Ένας υπάλληλος της Apple αποκαλύπτει μερικά τρικ για να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία του iPhone σου

Ένας πρώην υπάλληλος της Apple αποκαλύπτει μέσα από το TikTok τα κορυφαία hacks για εξοικονόμηση μπαταρίας στα iPhone, που εποτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο όλη μέρα χωρίς το άγχος ότι πρέπει να μπει στην πρίζα.

Ο Τάιλερ Μόργκαν, ο οποίος χρησιμοποιεί στην εφαρμογή το όνομα @hitomidocameraroll, εργαζόταν στις πωλήσεις της Apple και πρόσφατα κέρδισε 11,1 εκατομμύρια προβολές επειδή έδωσε τις καλύτερες συμβουλές για να κάνει κανείς την ισχύ της μπαταρίας να διαρκεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο Νο1 κανόνας που έδωσε είναι πως οι χρήστες δεν πρέπει ποτέ να φορτίζουν ένα iPhone στο 100% ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αντίθετα, συνέστησε να αφήνουν την μπαταρία να φτάσει μόνο στο 80%, επειδή «γερνάει» όταν φτάνει συνεχώς σε πλήρη φόρτιση.

«Μεταβείτε στις ρυθμίσεις, μπαταρία, υγεία μπαταρίας και φόρτιση, ενεργοποιήστε το βελτιστοποίηση φόρτισης. Αν θέλετε να είστε προσεκτικοί, βάλτε το όριο στο 80%», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Μόργκαν συνέστησε επίσης στους χρήστες να απενεργοποιήσουν τη δραστηριότητα στο παρασκήνιο, πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις, στο Γενικά και κάνοντας κλικ στην Ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο.

Ο ίδιος εξήγησε πως όλες οι εφαρμογές που εμφανίζονται στην οθόνη, «τρέχουν» στο παρασκήνιο και χρησιμοποιούν ενέργεια της μπαταρίας για να παραμένουν ενημερωμένες. Ωστόσο, υπάρχει η επιλογή να ενημερώνονται μόνο στο Wi-Fi ή μόνο όταν ανοίγουν.

Ακόμη, συνέστησε στους χρήστες να απενεργοποιούν τις υπηρεσίες τοποθεσίας για εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούν. Αυτό γίνεται από το: Ρυθμίσεις, Απόρρητο και Ασφάλεια και Υπηρεσίες τοποθεσίας. Εκεί επιλέγετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τοποθεσίας σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές.

Για όσους δεν βασίζονται στην προσωπική τους βοηθό, ο Μόργκαν πρότεινε στους χρήστες iPhone να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία «Hey, Siri» στο πλαίσιο Siri και Αναζήτηση, η οποία ενεργοποιεί το πρόγραμμα όταν κάποιος λέει τη φράση.

Ο πρώην εργαζόμενος της Apple συνέστησε επίσης στους χρήστες να μεταβούν στο Προσβασιμότητα, Κίνηση και να πατήσουν το Μείωση της κίνησης για να εξοικονομήσουν τη ζωή της μπαταρίας τους.

Επίσης, συμβουλεύει τους χρήστες να απενεργοποιήσουν τις αυτόματες ενημερώσεις, να μειώσουν τη φωτεινότητα και το Bluetooth, κάτι που παραδέχτηκε ότι θα «επιδεινώσει την εμπειρία του τηλεφώνου σας», αλλά θα βοηθήσει αν θέλετε να «σωθεί η μπαταρία σας».

Ο χρήστης έχει δεκάδες ακόμα βίντεο που μιλά για την Apple και όσα πρέπει να γνωρίζει ένας χρήστης iPhone ενώ μετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθους στην εφαρμογή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 5 =