αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι πράγματα που μπορούν να αντιληφθούν οι διαισθητικοί άνθρωποι για τους άλλους

Έξι πράγματα που μπορούν να αντιληφθούν οι διαισθητικοί άνθρωποι για τους άλλους

Η διαίσθηση ήταν πάντα ένας μυστηριώδης τομέας της ζωής. Κάποια άτομα φαίνεται όμως να είναι καλοί σε αυτό το κομμάτι. Και μπορούν να «διαβάσουν» τους άλλους.

Εδώ είναι μερικά «κρυφά» στοιχεία που μπορούν να αντιληφθούν οι διαισθητικοί άνθρωποι για τους άλλους. Πόσα από αυτά έχετε; Μπορεί να είστε πιο διαισθητικό άτομο από όσο νομίζετε.

1) Συναισθηματικές καταστάσεις

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα σημάδια για να καταλάβεις έναν διαισθητικό άνθρωπο. Ξέρετε αυτό το περίεργο συναίσθημα όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και είναι σαν να έχεις μπει σε ένα εντελώς διαφορετικό συναισθηματικό σύμπαν;

Μπορεί να το έχεις νιώσει. Οι διαισθητικοί άνθρωποι έχουν αυτή την παράξενη ικανότητα να καταλαβαίνουν πώς νιώθουν οι άνθρωποι γύρω τους.

2) Ανάγκες που δεν έχουν ειπωθεί

Οι διαισθητικοί άνθρωποι έχουν επίσης την ικανότητα να εντοπίζουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάποιος.

Είναι εντυπωσιακό και ακούνε συχνά πράγματα όπως, “Πώς ήξερες ότι χρειαζόμουν αυτό;”. Μπορεί να δίνουν ένα ποτήρι νερό ή ένα χρήσιμο link. Αλλά σίγουρα είναι κάτι χρήσιμο για τον άλλο.

Δεν το εξηγούν. Απλώς ξέρουν τι πρέπει να δώσουν σε ποιον. Αλλάγι’ αυτό λένε ότι η διαίσθηση είναι μυστηριώδης – δεν μπορείς να το εξηγήσεις, απλά ξέρεις!

3) Δυσφορία

Ίσως εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι οι διαισθητικοί άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν τη συναισθηματική δυσφορία ή την σωματική δυσφορία σε άλλους.

Παρατηρούν λεπτές ενδείξεις όπως η γλώσσα του σώματος ή οι εκφράσεις του προσώπου που αποκαλύπτουν πόνο ή δυσφορία. Μικρά σημάδια τα οποία οι άλλοι παραβλέπουν.

4) Αυθεντικότητα

Ακριβώς όπως μπορούν να καταλάβουν πότε ένα άτομο αισθάνεται χαρούμενο ή λυπημένο ή άρρωστο, μπορούν επίσης να καταλάβουν αν είναι ψεύτικο.

Ναι, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του να είσαι διαισθητικός. Καταλαβαίνουν πότε κάποιος βάζει μια… μάσκα ή κρύβει τα αληθινά του συναισθήματα.

Έτσι, αν έχετε έναν διαισθητικό φίλο, θεωρήστε τον εαυτό σας καλό (ή τουλάχιστον αξιοπρεπές) άτομο. Σημαίνει ότι έχετε ελεγχθεί και έχετε περάσει το τεστ!

5) Κρυφές ατζέντες

Το σπουδαίο με το να είσαι διαισθητικός και να μπορείς να ανιχνεύεις την ανειλικρίνεια είναι ότι αυτά τα άτομα γνωρίουν επίσης πότε κάποιος είναι χειριστικός.

Έχει κάποιον κρυφό σκοπό; Κρυφές ατζέντες; Ένας διαισθητικός άνθρωπος θα μπορέσει να δει αυτές τις προθέσεις. Και να προστατευτεί. Αφού συχνά οι χειριστικοί άνθρωποι επαναλαμβάνουν την ίδια συμπεριφορά ξανά και ξανά.

6) Πνευματική σύνδεση

Η πνευματική σύνδεση είναι ένα άλλο πράγμα που οι διαισθητικοί άνθρωποι μπορούν συχνά να αισθανθούν.

Αν είχατε την τύχη να νιώσετε αυτόν τον δεσμό με κάποιον, πιθανότατα γνωρίζετε πόσο ισχυρό μπορεί να είναι.

Είναι τότε που υπάρχει μια έντονη έλξη και μια αίσθηση οικειότητας, σαν να γνωρίζετε χρόνια αυτό το άτομο ακόμα κι αν μόλις το έχετε γνωρίσει. Οι διαισθητικοί τύποι μπορούν να εντοπίσουν τα άτομα με τα οποία έχουν πνευματική σύνδεση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + three =