αρχικηVIRALΈξι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι βαριούνται την ζωή τους, σύμφωνα με την ψυχολογία

Έξι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι βαριούνται την ζωή τους, σύμφωνα με την ψυχολογία

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για 6 συμπεριφορές που έχουν οι άνθρωποι όταν χάνουν τον σκοπό τους. Και όλο αυτό φυσικά μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν… βάλτο. Χωρίς κανένα ενδιαφέρον για την ζωή. Αλλά γιατί τελικά οι άνθρωποι βαριούνται την ζωή τους; Εδώ είναι 6 λόγοι, σύμφωνα με την ψυχολογία.

1. Κάθε μέρα… είναι ίδια: Είναι απλώς η ίδια ιστορία, ξανά και ξανά, μέρα με τη μέρα, και είσαι κουρασμένος από τη μονοτονία. Λαχταράς για κάποια ποικιλία, κάτι λίγο διαφορετικό. Αλλά τίποτα δεν γίνεται.

2. Υπάρχει μια σαφής έλλειψη νοήματος στη ζωή σας: Συνδέεται με αυτό που λέγαμε στην αρχή. Η ύπαρξή σας είναι κούφια, σαν τίποτα να μην έχει πραγματικά σημασία, και αυτό σας ρίχνει όλο και πιο κάτω.

3. Η ζωή σας είναι ένας διαρκής αγώνας: Οταν προσπαθείτε πάντα να βγάλετε τη μέρα ή δυσκολεύεστε μέχρι να φτάσετε στον επόμενο μισθό, μπορεί να σας στραγγίσει συναισθηματικά, αφήνοντάς σας να νιώθετε ανικανοποίητοι.

4. Οι ανθρώπινες σχέσεις σας δεν βοηθούν: Είτε είναι οι φίλοι, η οικογένεια ή οι στενοί σύντροφοί σας, οι σχέσεις σας δεν παρέχουν το είδος τόνωσης ή σύνδεσης που επιθυμείτε.

5. Δεν έχετε πάθη και αληθινά χόμπι: Δεν υπάρχουν πολλά που νιώθετε ευχαρίστηση να κάνετε μέσω καθαρά έμφυτου κινήτρου. Δεν υπάρχει κανένα πραγματικό πάθος για οτιδήποτε που θα σας κρατήσει δυναμικούς και αποφασισμένους. Ούτε έχετε τακτικά, ουσιαστικά χόμπι από τα οποία απολαμβάνετε.

6. Το περιβάλλον σας δεν σας εμπνέει: Το περιβάλλον στο οποίο περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το πώς αισθάνεστε για τη ζωή. Εάν αυτό το περιβάλλον είναι μια βαρετή εικόνα γραφείου, ένα βρώμικο αυτοκίνητο ή ένα σκωτεινό σπίτι, δεν είναι περίεργο που αισθάνεστε ανέμπνευστοι και ανήσυχοι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =