αρχικηVIRALΈνας 32χρονος «ταχυδακτυλουργός» στην Μύκονο έκλεβε ρολόγια από ανυποψίαστους τουρίστες χωρίς να το καταλάβουν

Ένας 32χρονος «ταχυδακτυλουργός» στην Μύκονο έκλεβε ρολόγια από ανυποψίαστους τουρίστες χωρίς να το καταλάβουν

Ένας 32χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Μύκονο ως μέλος σπείρας που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές στη Μύκονο και συγκεκριμένα αφαιρούσε επώνυμα πολυτελή ρολόγια χειρός από τουρίστες στο νησί.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, που διερευνούσαν σχετικές καταγγελίες, κατάφεραν έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις και στοχευμένους ελέγχους να εντοπίσουν τον 32χρονο, ο οποίος διαισθανόμενος την επικείμενη σύλληψη, προσπάθησε να διαφύγει και αντιστάθηκε σθεναρά κατά την ακινητοποίηση-προσαγωγή του. Στην κατοχή του βρέθηκε μια πλάστη άδεια ικανότητας οδήγησης Αρχών Ηνωμένου Βασιλείου και κατασχέθηκε.

Από την αστυνομική έρευνα και ενδελεχή συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων εξακριβώθηκε, ότι το τελευταίο 15μερο ο 32χρονος από κοινού με τους συνεργούς του προσέγγιζε πολίτες και με τη μέθοδο της απασχόλησης άρπαζαν από τα χέρια τους επώνυμα πολυτελή ρολόγια. Κατά την ανάλυση της εγκληματικής τους δραστηριότητας εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις αφαίρεσης ρολογιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: news.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 5 =