αρχικηVIRALΈνας πελάτης των Starbucks έγινε viral με την… περίπλοκη παραγγελία στον καφέ του (Εικόνα)

Ένας πελάτης των Starbucks έγινε viral με την… περίπλοκη παραγγελία στον καφέ του (Εικόνα)

Ένας πελάτης των Starbucks στις ΗΠΑ έγινε viral λόγω της… περίπλοκης παραγγελίας στον καφέ του. Την σχετική εικόνα ανέβασε ο barista που ετοίμασε την παραγγελία, με λεζάντα: «Το σημερινό επεισόδιο του ‘γιατί θέλω να παραιτηθώ από τη δουλειά μου’».

Στη φωτογραφία, ο υπάλληλος φρόντισε να εστιάσει στο τυπωμένο χαρτάκι με τις οδηγίες για τον παγωμένο καφέ που περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, κομμάτια καραμέλας, σιρόπι καραμέλας, blend μελιού, έξτρα σαντιγί, έξτρα πάγο, έξτρα Frapp τσιπς, κανέλα και πολλά άλλα.

Η ανάρτηση «πήρε φωτιά» και σύντομα άλλοι μπαρίστα άρχισαν να μοιράζονται τις δικές τους μακροσκελείς, ειδικές παραγγελίες.

Η εταιρεία εξέδωσε αργότερα ανακοίνωση που μετέδωσε το Fox News: «Η προσαρμογή ροφημάτων στα Starbucks και η γνώση των μπαρίστα που βοηθούν τους πελάτες να βρίσκουν και να δημιουργούν το κατάλληλο αφέψημα, ήταν και θα είναι πάντα στην «καρδιά» της εμπειρίας Starbucks. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους πελάτες μας για να τροποποιήσουν το αγαπημένο τους ρόφημα» σημείωσε η εταιρεία που στην ιστοσελίδα της διαφημίζει ότι υπάρχουν 170.000 δυνατοί συνδυασμοί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =