αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ CEO των Starbucks θα κάνει… βάρδια στα καφέ της αλυσίδας μία φορά τον μήνα

Ο CEO των Starbucks θα κάνει… βάρδια στα καφέ της αλυσίδας μία φορά τον μήνα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Starbucks, Laxman Narasimhan, ανακοίνωσε στους υπαλλήλους του ότι θα εργάζεται μισή μέρα κάθε μήνα σε κάποιο από τα καφέ της διάσημης αλυσίδας.

Ο Narasimhan ανέλαβε το «τιμόνι» τη Δευτέρα και θα ηγηθεί της συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας την Πέμπτη. Εντάχτηκε στα Starbucks τον Οκτώβριο, ξοδεύοντας μήνες μαθαίνοντας το πως λειτουργεί η επιχείρηση. Αυτό περιελάμβανε 40 ώρες εκπαίδευσης ως barista, φορώντας την εμβληματική πράσινη ποδιά των barista.

Αλλά δεν έχει κρεμάσει… την ποδιά του. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα συνεχίσει να κάνει βάρδιες.

https://akm-img-a-in.tosshub.com/businesstoday/images/story/202211/1667252398516-sixteen_nine.jpg?size=948:533

«Για να μείνουμε κοντά στην κουλτούρα και τους πελάτες μας, καθώς και στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες μας, σκοπεύω να συνεχίσω να εργάζομαι σε καταστήματα για μισή μέρα κάθε μήνα και περιμένω από κάθε μέλος της ηγετικής ομάδας να διασφαλίσει επίσης ότι τα support centers θα μείνουν συνδεδεμένα και αφοσιωμένα στις πραγματικότητες των καταστημάτων μας, για συζήτηση και βελτίωση», έγραψε σε επιστολή προς τους εργαζόμενους το πρωί της Πέμπτης, όπως μεταδίδει το CNBC.

Πριν ενταχθεί στα Starbucks, ο Narasimhan ήταν διευθύνων σύμβουλος της Reckitt, η οποία κατέχει μάρκες όπως η Lysol και η Durex. Στο παρελθόν εργαζόταν στην PepsiCo και την McKinsey.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 9 =