αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Netflix αναζητά κόσμο για να παρακολουθεί τις σειρές του πριν κυκλοφορήσουν επίσημα

Το Netflix αναζητά κόσμο για να παρακολουθεί τις σειρές του πριν κυκλοφορήσουν επίσημα

Αν είσαι λάτρεις των σειρών, τότε τα νεα σχέδια του Netflix μπορούν να σου φανούν ενδιαφέροντα: Η διάσημη πλατφόρμα αναζητά κόσμο για να παρακολουθεί τις σειρές της πριν κυκλοφορήσουν επίσημα.

Το Netflix θέλει να επεκτείνει τον κύκλο των preview μελών του, με στόχο να λαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο και ποιοτικότερο feedback για τις Original σειρές και ταινίες του, ώστε να βελτιώσει και την ποιότητά τους, όπως εξηγεί η Wall Street Journal.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το “Netflix Preview Club”, επωφελήθηκε η υποψήφια για Όσκαρ ταινία “Don’t Look Up” σε σκηνοθεσία Adam McKay με τους Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence, καθώς το feedback των μελών μεταμόρφωσε την ταινία και τονίστηκαν τελικά τα κωμικά της στοιχεία.

Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αρκετές ακυκλοφόρητες σειρές και ταινίες σε διάστημα έξι μηνών. Έπειτα πρέπει να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο για να ενημερώσουν το Netflix τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε.

Το Netflix Preview Club αριθμεί παγκοσμίως μόλις 2.000 άτομα και δεν είναι γνωστό κατά πόσο θα μεγαλώσει. Από το 2023 το Netflix θα δεχτεί νέα μέλη σε αυτό το κλειστό κλαμπ προνομιούχων χρηστών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 7 =