αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Netflix καταργεί το «Τυπικό» πακέτο του χωρίς διαφημίσεις

Το Netflix καταργεί το «Τυπικό» πακέτο του χωρίς διαφημίσεις

Το Netflix ανακοίνωσε πως θα καταργήσει εντελώς το μεσαίο ‘Τυπικό’ πακέτο. Η αλλαγή αυτή θα ξεκινήσει στο Ην. Βασίλειο και στον Καναδά και έπειτα θα επεκταθεί σε άλλες χώρες που έχουν το εισαγωγικό πακέτο με διαφημίσεις.

Στην Ελλάδα η αλλαγή δε θα μας επηρεάσει αρχικά. Αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει μελλοντικά. Στην Ελλάδα το πακέτο αυτό κοστίζει 10,99€/μήνα.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της αποκάλυψης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας, με τα στελέχη της να δηλώνουν:

Το τέταρτο τρίμηνο του 23, όπως και το προηγούμενο τρίμηνο πριν από αυτό, τα μέλη του προγράμματος με τις διαφημίσεις αυξήθηκαν κατά σχεδόν 70%, χάρη στις βελτιώσεις των όσων προσφέρουμε (όπως για παράδειγμα οι λήψεις) και η σταδιακή κατάργηση του προγράμματος Basic για τα νέα και τα επανερχόμενα μέλη στις αγορές που υπάρχει το πακέτο των διαφημίσεων.

Το πρόγραμμα με τις διαφημίσεις αντιπροσωπεύει πλέον το 40% όλων των εγγεγραμμένων μελών του Netflix στις διαφημιστικές μας αγορές. Έτσι, σκοπεύουμε να αποσύρουμε εντελώς το βασικό μας πακέτο σε ορισμένες από τις χώρες αυτές, ξεκινώντας με τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο το δεύτερο τρίμηνο, συνεχίζοντας από εκεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + thirteen =