αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σήκωσε» 2,2 εκατ. λίρες η ελληνική Weengs

«Σήκωσε» 2,2 εκατ. λίρες η ελληνική Weengs

H ελληνική startup Weengs, η οποία προσφέρει λύσεις μεταφοράς για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανακοίνωσε την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 2,2 εκατ. λιρών με την υποστήριξη των επενδυτών Robin και Saul Klein της Local Globe.

H υπηρεσία εύκολης και κατά παραγγελίας αποστολής δεμάτων, με έδρα πλέον το Λονδίνο, εξασφάλισε επίσης τη συμμετοχή του Cherry Ventures με έδρα το Βερολίνο και θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να επεκτείνει την παρουσία της σε Λονδίνο και Ευρώπη.

Στην εταιρεία είχαν επενδύσει αρχικά ο Απόστολος Αποστολάκης με το Venture Friends και ο Ελληνοαμερικανός Thanos Triant, όπως αναφέρει το Fortune Greece.

Αυτό που διαφοροποιεί την υπηρεσία από μια συμβατική εταιρεία κούριερ είναι ότι δεν δίνει ραντεβού για την επόμενη μέρα, αλλά έρχεται μέσα σε μισή ώρα από την κλήση και παραλαμβάνει το αντικείμενο, το μεταφέρει στις αποθήκες της και το πακετάρει σωστά, με υλικά δικά της. Αφού γίνει αυτή η διαδικασία , ακολουθεί έρευνα σε όλες τις τιμές αποστολών στην αγορά και χρεώνεται η χαμηλότερη που υπάρχει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή. Επίσης, αν κάποιο αντικείμενο έχει μεγάλη αξία, ασφαλίζεται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − seventeen =