αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως είναι να παίρνεις 1,6 εκατ. δολάρια για ένα post; Αυτοί είναι οι 10 άνθρωποι που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα στο Instagram

Πως είναι να παίρνεις 1,6 εκατ. δολάρια για ένα post; Αυτοί είναι οι 10 άνθρωποι που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα στο Instagram

Πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει ένας άνθρωπος από ένα post στο Instagram; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εισπράττει 1,6 εκατ. δολάρια. Και είναι στην κορυφή της λίστας του HopperHQ με τους 10 ανθρώπους που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα στο Instagram.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν ο The Rock (Dwayne Johnson) και η Αriana Grande ενώ στην πρώτη δεκάδα υπάρχουν τρία μέλη της οικογένειας Kardashian Jenner.

«Με την έναρξη του Euro και κάποιες αμφιλεγόμενες κινήσεις μάρκετινγκ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η παρουσία του Ρονάλντο έχει ανεβάσει στα ύψη», δήλωσε ο Mike Bandar, συνιδρυτής του HopperHQ.com, ο οποίος καταρτίζει τον ανεπίσημο ετήσιο κατάλογο των κορυφαίων κερδισμένων του Instagram.

«Μόλις πριν από μια εβδομάδα επιβεβαίωσε ότι είναι ο βασιλιάς του Instagram καθώς έγινε το πιο δημοφιλές άτομο στην πλατφόρμα» προσθεσε.

Η λίστα των Top 10 περιλαμβάνει μόνο έναν ακόμη αθλητή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μessi, ο οποίος κατατάσσεται στην έβδομη θέση και μπορεί να χρεώσει σχεδόν 1,2 εκατομμύρια δολάρια για να προωθήσει ένα προϊόν στα social media.

Το εκτιμώμενο ποσό που θα μπορούσαν να χρεώσουν οι διασημότητες για μια διαφημιστική ανάρτηση αυξήθηκε σημαντικά πέρυσι, εν μέρει λόγω της αυξημένης χρήσης του διαδικτύου λόγω της πανδημίας.

Το HopperHQ καταρτίζει τη λίστα αναλύοντας παράγοντες, που περιλαμβάνουν τη μέση αφοσίωση των followers, τη συχνότητα αναρτήσεων ενός Instagrammer και μια σειρά μεταβλητών, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού των followers, προκειμένου να εκτιμήσει τι θα μπορούσε να χρεώσει μια διασημότητα για μια χορηγούμενη ανάρτηση.

Η λίστα των 10 κορυφαίων με τα υψηλότερα κέρδη στο Instagram

1- Cristiano Ronaldo – 1,6 εκατομμύρια δολάρια ανά post

2- Dwayne Johnson – 1,52 εκατομμύρια δολάρια ανά post

3- Αriana Grande – 1,51 εκατομμύρια δολάρια ανά post


4- Kylie Jenner – 1,49 εκατομμύρια δολάρια ανά post

5- Selena Gomez – 1,46 εκατομμύρια δολάρια ανά post

6- Kim Kardashian – 1,41 εκατομμύρια δολάρια ανά post


7- Lionel Messi – 1,16 εκατομμύρια δολάρια ανά post

8- Beyonce – 1,14 εκατομμύρια δολάρια ανά post


9- Justin Bieber – 1,1 εκατομμύρια δολάρια ανά post

10- Kendall Jenner – 1,05 εκατομμύρια δολάρια ανά post

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Instagram ετοιμάζει τα «Exclusive Stories». Θα μπορούν να τα δουν μόνο οι συνδρομητές σου και εσύ θα βγάζεις χρήματα (Εικόνες)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =