αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram ετοιμάζει τα «Exclusive Stories». Θα μπορούν να τα δουν μόνο οι συνδρομητές σου και εσύ θα βγάζεις χρήματα (Εικόνες)

Το Instagram ετοιμάζει τα «Exclusive Stories». Θα μπορούν να τα δουν μόνο οι συνδρομητές σου και εσύ θα βγάζεις χρήματα (Εικόνες)

Το έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο It’s Possible: Όποιος έχει καταφέρει να χτίσει την δική του κοινότητα στα social media, μπορεί να βγάλει χρήματα. Με τα εργαλεία να γίνονται όλο και περισσότερα. Τώρα το Instagram παραδέχτηκε ότι ετοιμάζει τα «Exclusive Stories». Τι θα είναι αυτά; Από το όνομα και μόνο, ίσως μπορείς να μαντέψεις.

Όπως εξηγεί το TechCrunch, πρόκειται για Stories τα οποία θα προβάλλονται αποκλειστικά στα μέλη που πληρώνουν για να τα δουν, κάτι που θυμίζει αρκετά τα Super Follows του Twitter. Με απλά λόγια, ο εκάστοτε δημιουργός περιεχομένου θα μπορεί να αναρτά συγκεκριμένα Stories τα οποία θα μπορούν να τα δουν μόνο οι Instagram συνδρομητές του.

Αν κάποιος δεν είναι συνδρομητής στον συγκεκριμένο χρήστη- creator- influencer, θα βλέπει ένα μήνυμα που θα του λέει πως μόνο τα μέλη μπορούν να δουν το συγκεκριμένο Story. Οι creators θα μπορούν επίσης να σώσουν τα Exclusive Stories τους σε Highlights, έτσι ώστε οι νέοι συνδρομητές να έχουν κάτι να δουν.

Τα αποκλειστικά stories θα έχουν το μωβ εικονίδιο για να ξεχωρίζουν (το close friends έχει πράσινο).

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν θα επιτρέπεται κάποιος να τραβήξει screenshot στα αποκλειστικά Stories.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − seven =