αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ startup που ιδρύθηκε πριν από μόλις έξι μήνες και τώρα «σήκωσε» 240 εκατ. δολάρια

Η startup που ιδρύθηκε πριν από μόλις έξι μήνες και τώρα «σήκωσε» 240 εκατ. δολάρια

Αρκετοί λένε ότι χρειάζεται χρόνος για να φτάσεις στην επιτυχία. Και ενώ αυτό δεν είναι λάθος, υπάρχουν και οι ιστορίες που δείχνουν ότι τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν… κάπως πιο γρήγορα.

Η startup Flink ιδρύθηκε πριν από 6 μήνες. Τώρα κατάφερε να «σηκώσει» 240 εκατ. δολάρια. Αξιοποιώντας και τις νέες τάσεις που δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία. Τι κάνει η συγκεκριμένη startup; Έχει αναπτύξει πολλές μικρές αποθήκες σε 24 πόλεις σε Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία. Κάθε αποθήκη έχει 2.400 κωδικούς προϊόντων και η εταιρία προσφέρει παράδοση προϊόντων σε λιγότερο από 10 λεπτά, όπως σημειώνει το TechCrunch.

Άλλωστε «Flink» σημαίνει γρήγορα στα Γερμανικά.

Η startup στοχεύει κυρίως στο νεανικό κοινό. Σε εκείνους με μικρά ψυγεία ή σε αυτούς που απλά δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ψωνίσουν μία φορά την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ. Με την νέα χρηματοδότηση που πήρε, ετοιμάζει επέκτασή και σε άλλες τοποθεσίες.

«Είμαστε σε αποστολή να δώσουμε στους ανθρώπους πίσω λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους κατά τη διάρκεια των δύσκολων ημερών τους και να τους εντυπωσιάσουμε με τις υπηρεσίες μας κάθε φορά που παραγγέλνουν» λέει ο CEO της Flink Oliver Merkel και συμπληρώνει: «Θέλουμε να καθιερώσουμε την Flink ως τον κορυφαίο προορισμό για τα καθημερινά προϊόντα τους σε εξαιρετικές τιμές και με άμεση παράδοση από τους καταπληκτικούς αναβάτες μας. Η αύξηση των παραγγελιών που έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες ήταν εκρηκτική και την αποδίδουμε στην άριστη εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους καταναλωτές μας».

Οι άλλοι δύο συνιδρυτές της εταιρίας είναι οι Julian Dames και Christoph Cordes.

Πέρα από την σημαντική χρηματοδότηση, η startup έκλεισε ένα ακόμα deal. Ο Γερμανικός «γίγαντας» των σούπερ μάρκετ REWE θα συνεργαστεί στρατηγικά με την εταιρία, η οποία θα καταστήσει την Flink τον προτιμώμενο συνεργάτη της για μικρότερα καλάθια προϊόντων, η οποία φαίνεται ότι θα συμπληρώσει το σύστημα παραδόσεων της REWE το οποίο όλα δείχνουν ότι καλύπτει τα μεγαλύτερα καλάθια.

https://techcrunch.com/wp-content/uploads/2021/06/flink.jpg?w=1390&crop=1
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + five =