αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ JYSK ανοίγει δύο νέα καταστήματα στην Ελλάδα

Η JYSK ανοίγει δύο νέα καταστήματα στην Ελλάδα

Δύο νέα καταστήματα σε Σαλαμίνα και Βέροια, εγκαινιάζει την Τετάρτη 31 Αυγούστου η διεθνής αλυσίδα από τη Δανία JYSK. Η JYSK διαθέτει πλέον 54 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr, λίγες μέρες πριν από τη συμπλήρωση επτά χρόνων λειτουργίας της στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα πρώτα βήματα της JYSK στην Ελλάδα συνέπεσαν με μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την οικονομία της χώρας μας ενώ στα επτά χρόνια που μεσολάβησαν έως σήμερα προέκυψαν πολλές ακόμα δυσκολίες με πιο πρόσφατες αυτές της πανδημίας και των συνεχόμενων lockdowns αλλά και της ενεργειακής κρίσης. Παρόλα αυτά το πλάνο ανάπτυξης της JYSK έτρεξε χωρίς καθυστέρηση κι έτσι μετά από το άνοιγμα των δύο νέων καταστημάτων σε Σαλαμίνα και Βέροια το δίκτυο της JYSK θα αριθμεί πλέον 54 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας: “Τα εγκαίνια των δύο νέων καταστημάτων μας σε Σαλαμίνα και Βέροια αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσουμε το τέλος μιας ακόμα πολύ επιτυχημένης οικονομικής χρονιάς. Το νέο οικονομικό έτος που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει με όλο τον οργανισμό σε εγρήγορση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας και προσπάθεια για βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών μας, είτε επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους σε ένα από τα καταστήματά μας, είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα JYSK.gr”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + eighteen =