αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple παρουσίασε τα νέα MacBook Air και Mac mini- Πόσο θα κοστίζουν

Η Apple παρουσίασε τα νέα MacBook Air και Mac mini- Πόσο θα κοστίζουν

Η Apple παρουσίασε τα ανανεωμένα MacBook Air και Mac Mini μετά από πολύ καιρό αναμονής, με νέο design, λειτουργίες και χαρακτηριστικά τα οποία ζητούσαν οι περισσότεροι καταναλωτές μιας και ένιωθαν πως η εταιρεία εγκαταλείπει αυτή τη σειρά των υπολογιστών, κάτι που φάνηκε πως ισχύει.

MacBook Air

Οι φίλοι του MacBook Air μόνο χαρούμενοι πρέπει να νιώθουν μιας και η Apple πραγματοποίησε την αναβάθμιση της σειράς, εξοπλίζοντάς τη με νέα χαρακτηριστικά. Η πρώτη αλλαγή αφορά την οθόνη των 13.3 ιντσών η οποία είναι Retina Display, κάτι που γίνεται πρώτη φορά σε MacBook Air. Το ίδιο συμβαίνει με το Touch ID το οποίο θα μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιούν για να το ξεκλειδώνουν και να πραγματοποιούν τις αγορές τους.

Επιπλέον, το MacBook Air είναι 17% μικρότερο σε διαστάσεις από το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτει το τρίτης γενιάς πληκτρολόγιο με το butterfly μηχανισμό, FaceTime HD κάμερα, Force Touch trackpad μεγαλύτερου μεγέθους από το προηγούμενο, ενώ στο εσωτερικό του MacBook Air θα βρούμε τον όγδοης γενιάς επεξεργαστή Intel Dual-Core i5, μνήμη RAM μέχρι 16 GB και SSD μέχρι το 1.5TB και δύο θύρες Thunderbolt 3 στις οποίες οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν πλήθος συσκευών.

Το νέο MacBook Air είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Η βασική έκδοση περιλαμβάνει 8GB RAM, επεξεργαστή i5 1.6GHz, 128GB SSD και θα πωλείται από τα 1199 δολάρια.

macbookair18 4

macbookair18 5

Mac Mini

Πολλοί πίστευαν πως το Mac mini θα αποτελέσει παρελθόν από τη γκάμα των υπολογιστών της Apple, με την εταιρεία να το αναβαθμίζει κυρίως εσωτερικά, εφοδιάζοντάς το με χαρακτηριστικά για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να χρησιμοποιήσουν έναν Mac υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν μια μικρή περιουσία.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Mac mini διαθέτει στη βασική του έκδοση, επεξεργαστή 3.6GHz quad-core Core i3, 8GB RAM και 128GB SSD αποθηκευτικό χώρο, με τον πιο high-end συνδυασμό να περιλαμβάνει 64GB RAM, 3.2GHz 6-core Core i7 και 2ΤΒ SSD εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Επιπλέον, το Mac mini είναι εφοδιασμένο με τέσσερις θύρες Thunderbolt 3, Ethernet, HDMI, δύο θύρες USB και θύρα για ακουστικά 3.5mm.

macmini1

Το νέο Mac mini είναι κατασκευασμένο και αυτό από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου με τιμή που ξεκινάει από τα 799 δολάρια.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − six =