αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, έχει να σου δώσει 1 συμβουλή, αν θες να ξεκινήσεις ένα παράλληλο project

Η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, έχει να σου δώσει 1 συμβουλή, αν θες να ξεκινήσεις ένα παράλληλο project

Πριν μερικές ημέρες γράφαμε για την Whitney Wolfe. Η ιδρύτρια της εφαρμογής Bumble έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Μετά την είσοδο της εταιρίας της στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με την ίδια, ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει ένα παράλληλο project και να το μετατρέψει σε μια πετυχημένη επιχείρηση. «Μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από το οτιδήποτε», λέει στο CNBC. Και δίνει την συμβουλή της: Για να ξεκινήσετε, «βρείτε με τι είστε παθιασμένοι. Και αν είστε πραγματικά καλοί, υπάρχει κάποιος τρόπος να το μετατρέψετε σε επιχείρηση».

Για παράδειγμα, «ίσως είσαι απίστευτος μάγειρας – ξεκίνα ένα blog μαγειρικής και μετά ξεκίνα να χρεώνεις τις συνταγές. Εξαρτάται από τα ταλέντα σου, όποια κι αν είναι αυτά», συμπληρώνει η Wolfe.

Στο παρελθόν έχει πει και κάτι ακόμα, απευθυνόμενη στους νέους επιχειρηματίες: «Να ξεπεράσουν την αμφιβολία για τον εαυτό τους. Πιστεύω ακράδαντα, ότι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κατώτερος, είναι ο εαυτός σου. Όταν ξεκινάς μια επιχείρηση και θες να αμφισβητήσεις το status quo, θα υπάρξουν πολλοί που θα σου πουν ότι εσύ και η ιδέα σου, είστε λάθος. Μην τους αφήσετε να σας κάνουν να νιώσετε κατώτεροι»

Όπως σημειώνει το Forbes,η περιουσία της Wolfe φτάνει πλέον στα 1,5 δισ. δολάρια. Και όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει από το Tinder και να δημιουργήσει το δικό της dating app.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =