αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η 31χρονη έφτιαξε το dating app στο οποίο η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση. Τώρα μπαίνει στο χρηματιστήριο

Αυτή η 31χρονη έφτιαξε το dating app στο οποίο η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση. Τώρα μπαίνει στο χρηματιστήριο

Για την εφαρμογή Bumble έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για ένα dating app που ξεκίνησε το 2014 και αναπτύχθηκε ιδιαίτερα στην εποχή του covid-19. Αυτό δεν είναι και τόσο παράξενο. Τα περισσότερα dating apps «εκτοξεύτηκαν» μέσα στα lockdowns.

Τι κάνει το Bumble να διαφέρει; Ότι δίνει το πάνω χέρι στις γυναίκες. Ναι, εδώ μπορούν μόνο οι γυναίκες να στείλουν το πρώτο μήνυμα σε κάποιον. Και αν ο άνδρας δεν απαντήσει μέσα σε 24 ώρες, χάνει την δυνατότητα να κάνει ξανά match.

«Η ομάδα μας το πιστεύει -και έχει στοιχεία για αυτό- ότι όταν η πρωτοβουλία πηγαίνει στη γυναίκα, φεύγει η πίεση που λέει στον άντρα ότι πρέπει να κινηθεί πιο ‘επιθετικά’» τονίζει η ιδρύτρια της εφαρμογής, Whitney Wolfe (φωτο). Η οποία θεωρείται μια πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας- έχει μπει μάλιστα στη λίστα «30 Under 30» του Forbes.

Αν είσαι κάποιος που χρονοτριβεί, το Bumble μπορεί να μην είναι για σένα. Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν αυτό το ιδιαίτερο app. Δεν είναι τυχαίο, ότι μέχρι σήμερα το έχουν κάνει εγγραφή πάνω από 80 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι το Bumble δεν είναι μόνο ένα dating app. Παράλληλα διαθέτει και άλλες λειτουργίες, όπως το Buble Biz, που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν business διασυνδέσεις.

Είσοδος στο χρηματιστήριο

Η Whitney Wolfe (31 χρονών σήμερα) πήγε τώρα στο επόμενο βήμα και βάζει την εταιρία της στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Όπως διαβάζουμε στο TechCrunch, η Bumble θέτει πλέον την χρηματιστηριακή τιμή της στα 43 $ ανά μετοχή.

Σημειώνεται ότι η εταιρία ξεκίνησε να προσφέρει μετοχές από την αρχή του Φεβρουαρίου 2021. Με χαμηλότερη τιμή, την οποία αυξάνει τώρα. Μάλιστα η Bumble ήδη έχει συγκεντρώσει 2,15 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα από την πώληση μετοχών. Τώρα ετοιμάζει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα.

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/-1fDaRoKH6_GwafRDcbbBr9mEsY=/0x0:4233x2822/1400x933/filters:focal(1779x1073:2455x1749):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/66650633/bumble.0.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =