αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ 31χρονη Whitney Wolfe είναι πλέον η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη

Η 31χρονη Whitney Wolfe είναι πλέον η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη

Όταν το 2014 ξεκίναγε το δικό της dating app, μάλλον δεν μπορούσε να φανταστεί την συνέχεια. Τώρα η Whitney Wolfe έγινε η νεότερη γυναίκα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος. Όπως σημειώνει το Forbes, η περιουσία της φτάνει πλέον στα 1,5 δισ. δολάρια. Μετά και την είσοδο της εφαρμογής Bumble στο Χρηματιστήριο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 7 χρόνια. Τότε η Whitney Wolfe αποφάσισε να αποχωρήσει από το Tinder όπου εργαζόταν, και λίγο αργότερα ξεκίνησε το δικό της dating app. Έτσι δημιούργησε το Bumble. Και δεν είναι μια συνηθισμένη εφαρμογή γνωριμιών. Τι κάνει το Bumble να διαφέρει; Ότι δίνει το πάνω χέρι στις γυναίκες. Ναι, εδώ μπορούν μόνο οι γυναίκες να στείλουν το πρώτο μήνυμα σε κάποιον. Και αν ο άνδρας δεν απαντήσει μέσα σε 24 ώρες, χάνει την δυνατότητα να κάνει ξανά match.

«Η ομάδα μας το πιστεύει -και έχει στοιχεία για αυτό- ότι όταν η πρωτοβουλία πηγαίνει στη γυναίκα, φεύγει η πίεση που λέει στον άντρα ότι πρέπει να κινηθεί πιο ‘επιθετικά’» τονίζει η ιδρύτρια της εφαρμογής, Whitney Wolfe (φωτο). Η οποία θεωρείται μια πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας- έχει μπει μάλιστα στη λίστα «30 Under 30» του Forbes.

Αν είσαι κάποιος που χρονοτριβεί, το Bumble μπορεί να μην είναι για σένα. Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν αυτό το ιδιαίτερο app. Δεν είναι τυχαίο, ότι μέχρι σήμερα το έχουν κάνει εγγραφή πάνω από 80 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι το Bumble δεν είναι μόνο ένα dating app. Παράλληλα διαθέτει και άλλες λειτουργίες, όπως το Buble Biz, που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν business διασυνδέσεις.

Τα lockdowns έδωσαν την δική τους ώθηση στο Bumble -όπως και σε όλα τα dating apps- και τώρα ήρθε η μεγάλη είσοδος στο Χρηματιστήριο των ΗΠΑ. Η ξέφρενη πορεία συνεχίζεται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =