αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔες «στα γρήγορα» 8 tips για να γίνεις δυνατός στις πωλήσεις (και μπορεί να τα εφαρμόσει ο καθένας)

Δες «στα γρήγορα» 8 tips για να γίνεις δυνατός στις πωλήσεις (και μπορεί να τα εφαρμόσει ο καθένας)

Το έχουμε πει πολλές φορές: Οι πωλήσεις είναι ένα κομβικό κομμάτι μιας επιχείρησης ή ενός business project γενικότερα. Και δεν είναι πάντα εύκολο να πουλήσεις το προϊόν ή την υπηρεσία σου. Αν μάλιστα τα πράγματα δεν ξεκινήσουν καλά, τότε είναι πιθανό να έρθει γρήγορα η απογοήτευση και στην συνέχεια να μην μπορείς να δεις τα δεδομένα με καθαρό μυαλό.

Παρακάτω θα δεις «στα γρήγορα» 8 tips που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας. Και θα αυξήσουν τις πωλήσεις σου.

1# Δράσε απευθείας σε παράπονα πελατών, ενημέρωσε τους με ποιον τρόπο θα λύσεις το πρόβλημα τους και στη συνέχεια, κάν’ το.

2# Προστατέψε τον χρόνο σου – έχεις συγκεκριμένες παραγωγικές ώρες την ημέρα, οπότε όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να γίνονται μετά ή καθόλου.

3# Εστίασε στον πελάτη, όχι στην πώληση. Αναζήτησε τρόπους να τον βοηθήσεις και να δημιουργήσεις σχέση εμπιστοσύνης μαζί του.

4# Πίστεψε στο προϊόν σου. Γιατί να αγοράσει ο υποψήφιος πελάτης από κάποιον που δεν είναι ενθουσιασμένος με αυτό που πουλάει;

5# Αντικατέστησε τη λέξη «αλλά» με την λέξη «και» για να ακούγεται σαν να συμφωνείς με τον πελάτη σου και να αποφεύγεις την τυχόν αμυντική στάση του όταν προτείνεις μια αντίθετη άποψη από την δική του.

6# Για να δείξεις ότι ακούς, επανέλαβε αυτό που είπε ο πελάτης με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο.

7# Φαντάσου τον εαυτό σου να κάθεται στην ίδια πλευρά του γραφείου με τον υποψήφιο πελάτη σου, αυτό θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μια φιλική στάση.

8# Ποτέ μην σταματήσεις να μαθαίνεις: Μείνε ενημερωμένος σχετικά με τα προϊόντα/υπηρεσίες, διάβασε σχετικά βιβλία ή παρακολούθησε σεμινάρια και έχε υπόψιν σου τα νέα της αγοράς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + twelve =