αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔες έχεις προϋπηρεσία; Δες 4 πράγματα που πρέπει να βάλεις στο βιογραφικό σου για να βρεις δουλειά

Δες έχεις προϋπηρεσία; Δες 4 πράγματα που πρέπει να βάλεις στο βιογραφικό σου για να βρεις δουλειά

Είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που έχουν όσοι βγαίνουν από κάποιο πανεπιστήμιο. ‘Η και οι λίγοι μεγαλύτεροι. Αναζητούν εργασία χωρίς να έχουν κάποια προϋπηρεσία. Κάτι που όπως είναι λογικό αυτομάτως κάνει πιο αδύναμο το βιογραφικό.

Ψυχραιμία. Τώρα το It’s Possible θα σου παραθέσει 4 πράγματα που μπορείς να βάλεις στο βιογραφικό σου για να… σώσεις την κατάσταση. Και να βρεις δουλειά.

1# Στόχος. Γράψε μέσα σε μερικές προτάσεις τους στόχους σου και το γιατί θα ήθελες να εργαστείς στην συγκεκριμένη εταιρία. Εξήγησε τις φιλοδοξίες σου, το πόσο ορεξάτος είσαι για δουλειά, και φυσικά τα οφέλη που μπορείς να φέρεις στην εταιρία.

2# Εκπαίδευση. Το πιο αξιοσημείωτο επίτευγμα στο βιογραφικό ενός entry-level υποψηφίου, είναι το πτυχίο του. Τοποθέτησε την ακαδημαϊκή σου εκπαίδευση όσο ψηλότερα γίνεται στο βιογραφικό σου. Αν έχεις πάει σε σεμινάρια, ανέφερε τα και αυτά.

3# Επαγγελματική εμπειρία. Μα είπαμε ότι δεν έχεις. Ναι, δεν έχεις εμπειρία πάνω στο επάγγελμα σου. Αλλά μπορεί να έχεις κάνει άλλες part-time δουλειές στο παρελθόν ή να έχεις κάνει πρακτική. Μπορείς να τα συμπεριλάβεις στο βιογραφικό. Δεν είναι το μεγαλύτερο «όπλο», όμως σίγουρα είναι καλύτερο από το να μην έχεις τίποτα.

4# Skills. Είναι επίσης κάτι που μπορεί να σε κάνει ελκυστικό σε έναν εργοδότη. Τσέκαρε τι δεξιότητες ζητά η θέση που θες να πάρεις. Αν έχεις κάποιες από αυτές, βάλε τες σε προφανή θέση στο βιογραφικό σου. Και γενικότερα συμπεριέλαβε ο,τι skills θεωρείς ότι θα σου δώσουν πόντους

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + 4 =