αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Σερβική αλυσίδα αθλητικών Sport Vision έχει «αποβιβαστεί» στην Ελλάδα, δίνει προϊόντα με εκπτώσεις έως 50% και ανοίγει νέο κατάστημα

Η Σερβική αλυσίδα αθλητικών Sport Vision έχει «αποβιβαστεί» στην Ελλάδα, δίνει προϊόντα με εκπτώσεις έως 50% και ανοίγει νέο κατάστημα

Καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας έχει ανοίξει η Σερβική αλυσίδα αθλητικών Sport Vision. Το πλάνο της εταιρίας είναι σε εξέλιξη και έως τώρα έχει ανοίξει καταστήματα σε Αττική (Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα και Χαλάνδρι), Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καλαμάτα.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο η αλυσίδα κάνει εκπτώσεις. Όπως βλέπουμε στο επίσημο site της, κάνει εκπτώσεις έως 50% σε μία σειρά από είδη. Τα οποία μπορείς να βρεις στο επίσημο site της.

Η αλυσίδα δεν σταματά όμως εδώ. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει νέο κατάστημα. Αυτό θα είναι υπό το brand tike. Kαι θα απευθύνεται στο κοινό που προτιμά τα sneakers. Ο όμιλος διαθέτει άλλα τρία καταστήματα tike στη Λουμπλιάνα, στο Βελιγράδι και το Βουκουρέστι και η Ελλάδα είναι η τέταρτη αγορά στην οποία επιχειρεί με αυτό το brand.

Η «Sport Vision» είναι ηγέτης στην πώληση αθλητικών υποδημάτων, ρούχων και εξοπλισμού στα Βαλκάνια. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 στην Μπιελίνα και η έδρα της είναι στο Βελιγράδι. Αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση που ελέγχεται από τους αδελφούς Nτράγκαν και Μπόρισλαβ Σταϊνόλοβιτς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =