αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Σερβική αλυσίδα αθλητικών Sport Vision ανοίγει νέα καταστήματα στην Ελλάδα- Που θα τα βρεις

Η Σερβική αλυσίδα αθλητικών Sport Vision ανοίγει νέα καταστήματα στην Ελλάδα- Που θα τα βρεις

Πιθανόν έχεις αγοράσει αθλητικά από κάποιο κατάστημα της αλυσίδας Sport Vision. Τώρα η Σερβική αλυσίδα ετοιμάζεται να ανοίξει 4 νέα καταστήματα στη χώρα μας, όπως μεταδίδει το Capital.gr.

Καταρχάς θα δούμε ένα concept καταστήματος με την ονομασία “tike!” στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος. Πρόκειται για ένα μοντέλο καταστήματος, το οποίο θα διαθέτει ειδικές συλλογές αθλητικών παπουτσιών και ειδών αθλητικής μόδας, οι οποίες θα πωλούνται κατ’ αποκλειστικότητα στο συγκεκριμένο κατάστημα. Κύριοι τροφοδότες της γκάμας των προϊόντων που θα διατίθενται από το συγκεκριμένο κατάστημα θα είναι οι δύο κολοσσοί των αθλητικών Nike και Adidas.

Παράλληλα, η αλυσίδα προχώρησε στη μίσθωση ενός καταστήματος επί της οδού Τσιμισκή 75 στη Θεσσαλονίκη για την κατασκευή και λειτουργία καταστήματος Sport Vision.

Μία ακόμα κίνηση που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα η ίδια αλυσίδα είναι και η μίσθωση καταστήματος στην Καλαμάτα, επίσης για τη λειτουργία καταστήματος Sport Vision με προοπτική να λειτουργήσει έως και τον Μάρτιο του 2023 όπως αναμένεται να συμβεί και στην περίπτωση του καταστήματος στην οδό Τσιμισκή.

Κατάστημα προβλέπεται να αναπτύξει και στα Ιωάννινα σε ακίνητο 800 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της αγοράς της πόλης, που επίσης θα φέρει την ταμπέλα Sport Vision.

Πρακτικά μέσα από τις συγκεκριμένες κινήσεις η Sport Vision θα έχει αναπτύξει στην Ελλάδα δίκτυο 8 καταστημάτων έως το τέλος καλοκαιριού του 2023 υπό την συγκεκριμένη εμπορική ονομασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εννέα stockατζίδικα που μπορείς να βρεις στην Αθήνα για να αγοράσεις επώνυμα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 15 =