αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑNintendo Switch: Πότε έρχεται η νέα κονσόλα στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει

Nintendo Switch: Πότε έρχεται η νέα κονσόλα στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει

Η Nintendo έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας της κονσόλας. Πρόκειται για το Nintendo Switch. Το οποίο είναι μια οικιακή κονσόλα που μπορεί εύκολα… να μετατραπεί σε φορυτή. Εκεί θα δούμε πολλά από τα γνωστά brands της Nintendo όπως ο Super Mario και το Legend of Zelda.

Πότε όμως θα έρθει η νέα παιχνιδομηχανή στη χώρα μαι και πόσο αναμένεται να φτάσει η τιμή της; Το τεχνολογικό site Enternity.gr, μίλησε με τους αρμόδιους ανθρώπους στο σχετικό Hands On event που γίνεται στη Φρανκφούρτη. Αρχικά, όσον αφορά το θέμα της ημερομηνίας κυκλοφορίας, η Nintendo δημοσίευσε μία λίστα για τις χώρες που θα υποδεχτούν το Switch στις 3 Μαρτίου και στην οποία η χώρα μας δεν βρισκόταν. Όπως διαπιστώσαμε μετά από σχετική ερώτηση, έχει γίνει λάθος και οι Έλληνες gamers δεν θα πρέπει να ανησυχούν, αφού το σύστημα θα λανσαριστεί ταυτόχρονα με όλες τις μεγάλες αγορές στις 3/3/17.

Σχετικά με την τιμή διάθεσης, λόγω του γεγονότος ότι τα προϊόντα στη χώρα μας επιβαρύνονται με αρκετούς φόρους, τα $299 δύσκολα θα μεταφραστούν σε €299 (τιμή που υπάρχει σε κάποιες αλυσίδες λιανικής), αλλά σίγουρα δύσκολα θα φτάσουν και στα €399 (τιμή που επίσης βρήκαμε σε κάποιες μεγάλες αλυσίδες). Οι άνθρωποι της CD Media τόνισαν ότι η τιμή θα αποφασιστεί από το λιανεμπόριο, τις επόμενες μέρες. Οπότε, μέχρι τότε, ότι βλέπετε σε επίπεδο κόστους αγοράς, θα πρέπει να το λαμβάνετε υπόψιν μόνο ως placeholder.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 − two =