αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Volvo ανοίγει το εργοστάσιο της στη Σουηδία- Ετοιμάζει επανεκκίνηση και η Seat στην Ισπανία

H Volvo ανοίγει το εργοστάσιο της στη Σουηδία- Ετοιμάζει επανεκκίνηση και η Seat στην Ισπανία

Η μια μετά την άλλη οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν το restart τους. Η Volvo θα ανοίξει ξανά το εργοστάσιο και τα γραφεία της στη Σουηδία την επόμενη εβδομάδα μετά την αναστολή εργασιών για τρεις εβδομάδες.

Το εργοστάσιο της Volvo στη Γάνδη θα ανοίξει ξανά στις 20 Απριλίου, αλλά με μειωμένη παραγωγή, ενώ το εργοστάσιό της στη Νότια Καρολίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να ανοίξει στις 11 Μαΐου. “Ο ρυθμός παραγωγής θα εξαρτηθεί από την αγορά. Μπορούμε να παράγουμε με πλήρη ταχύτητα αυτοκίνητα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις παραγγελίες”, δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος, Hakan Samuelsson.

Στη Σουηδία, από την άλλη όλες οι αίθουσες συσκέψεων, οι χώροι των γραφείων και τα εστιατόρια έχουν προσαρμοστεί ανάλογα ώστε οι εργαζόμενοι και οι παραβρισκόμενοι να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις και να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης.

Η Seat σχεδιάζει να ξεκινήσει και πάλι την παραγωγή στα εργοστάσιά της στην Ισπανία στις 27 Απριλίου, σχεδόν έξι εβδομάδες αφότου σταμάτησαν να λειτουργούν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν σταδιακά, εφαρμόζοντας αυστηρά μέτρα προφύλαξης.

Το ίδιο αναμένεται να πράξουν, πολύ σύντομα, για τα εργοστάσιά τους στην Ευρώπη και οι αυτοκινητοβιομηχανίες Toyota και Volkswagen.

Από την άλλη, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι η παραγωγή πολλών εργοστασίων ανταλλακτικών αυτοκινήτων, όπως αυτό της Bosch που παράγει μπαταρίες, φίλτρα, υαλοκαθαριστήρες κ.α. και της Continental που ειδικεύεται στην παραγωγή ελαστικών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fifteen =