αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGia pes: Η νέα ελληνική εφαρμογή που σου επιτρέπει να κάνεις ανώνυμο chat και ξυπνά μνήμες από τα ’90s

Gia pes: Η νέα ελληνική εφαρμογή που σου επιτρέπει να κάνεις ανώνυμο chat και ξυπνά μνήμες από τα ’90s

Εν έτη 2017, οι social media εφαρμογές αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για νέες γνωριμίες, ενώ ο κάθε ένας από εμάς έχει στην κατοχή του τουλάχιστον τρεις λογαριασμούς στα πιο διάσημα κοινωνικά δίκτυα. Βέβαια δεν λείπουν οι στιγμές που ο μέσος χρήστης νιώθει την ανάγκη να συνομιλήσει με κάποιον παντελώς άγνωστο και αυτή την επιθυμία έρχεται να πραγματοποιήσει η Ελληνική IIA – Ideas In Action.

Το “gia pes” είναι μία ολοκαίνουργια εφαρμογή που ήρθε για να ανατρέψει το συμβατικό chating. Αρχικά να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση των δημοφιλέστερων Social Apps σε όλη την Ελλάδα σε τέσσερις μόλις μέρες και αυτό δεν είναι τυχαίο. Για τους χρήστες που είναι 30+ θα θυμίσει έντονα τις εποχές Mirc που το “ανώνυμο” chat ήταν της μόδας, ενώ η δημιουργία του “gia pes” ήρθε μετά από τις προσωπικές ανάγκες των τριών co-founders. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι:

«Δημιουργήσαμε το “gia pes” από προσωπική ανάγκη. Και οι 3 co-founders είχαμε πλέον βαρεθεί να κάνουμε profiles, να χαζεύουμε φωτογραφίες, να κάνουμε ατέλειωτα swipes και τελικά να μην γνωρίζουμε κανέναν/καμία».

Η “καινοτόμα” ιδέα του gia pes είναι ότι επιτρέπει στον χρήστη να συνομιλήσει με κάποιον άγνωστο στο λεπτό. Δεν απαιτείται η δημιουργία προφίλ (παρόλο που μπορούμε να επιλέξουμε τις αγαπημένες μας ταινίες ή το ζώδιο μας), ενώ το chat ξεκινά άμεσαgia pesΠρώτα εγκαθιστούμε την εφαρμογή, στην συνέχεια διαλέγουμε το φύλο μας και ξεκινάμε το chating σαν να μην υπάρχει αύριο. Να τονίσουμε ότι οι συνομιλίες είναι εντελώς ανώνυμες, ενώ αν επιθυμείς μπορείς να μέσα σε 48 ώρες να ξαναστείλεις μήνυμα σε οποιοδήποτε έχεις ήδη συνομιλήσει. Επιπλέον υπάρχει διαθέσιμη επιλογή να μην αποθηκεύονται οι συνομιλίες, για ευνόητους λόγους.

Κάθε φορά που θέλεις να συνομιλήσεις με οποιοδήποτε θα πρέπει να περιμένεις στην “ουρά” και αυτό συμβαίνει λόγο του ότι, όπως παντού, οι άντρες είναι περισσότεροι από τις γυναίκες. Φυσικά αν θέλεις μπορείς να “προσπεράσεις” τους χρήστες που βρίσκονται στην σειρά, “πληρώνοντας” ένα μικρό τίμημα. Το εικονικό χρήμα του gia pes είναι τα coins, ενώ αν θέλεις μπορείς να ξοδέψεις πραγματικά χρήματα προκειμένου να αγοράσεις coins ή απλά να περιμένεις τα 500 δωρεάν coins που μπαίνουν αυτόματα στον λογαριασμό σου κάθε 24 ώρες. Δεν κρίνουμε απαραίτητη την αγορά coins καθώς μπορείς πολύ εύκολα να συνομιλήσεις χωρίς να πληρώσεις, εκτός αν είσαι δυνητικός χρήστης!

Το gia pes διατίθεται δωρεάν στο Play Store από εδώ, ενώ σύντομα θα γίνει διαθέσιμο και για iOS συσκευές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =