αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Jessica Alba εξηγεί το πως γίνεται πιο παραγωγική. Και μάλιστα με… τη βοήθεια των άλλων

Η Jessica Alba εξηγεί το πως γίνεται πιο παραγωγική. Και μάλιστα με… τη βοήθεια των άλλων

Η Jessica Alba αποφάσισε να μπει στον κόσμο της επιχειρηματικότητα το 2011. Και να δημιουργήσει την The Honest Company. Αποφάσισε να το κάνει, όταν παρατήρησε ένα κενό στην αγορά. Ήθελε να δημιουργήσει ασφαλή προϊόντα για τα μωρά και το σπίτι. «Ήθελα να φτιάξω κάτι με ωραίο σχεδιασμό, αλλά όχι premium τιμή. Και φυσικά κάτι που να είναι ασφαλές» λέει η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Η εταιρία της απασχολεί περισσότερα από 350 άτομα και ειδικεύεται στις online πωλήσεις παιδικών προϊόντων όπως πάνες, μωρομάντιλα, παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν, καθαριστικά, σαπούνια, πετσέτες και ρούχα όλα φτιαγμένα από υποαλλεργικά και άκρως φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Σε νέα της συνέντευξη στο Entrepreneur.com, η Jessica Alba αποκαλύπτει το πως γίνεται πιο παραγωγική. Και μάλιστα… με τη βοήθεια άλλων. Αφού η ίδια όπως λέει δεν είναι τόσο καλή στην οργάνωση και στο να πηγαίνει από τη μια συνάντηση στην άλλη. «Νομίζω ότι αν έχεις ανθρώπους γύρο σου που είναι πιο παραγωγικοί από εσένα, σε αναγκάζουν να ανέβεις και εσύ και να μείνεις στην κορυφή», λέει η ίδια.

Εξηγώντας ότι περιβάλλει τον εαυτό της όχι με ανθρώπους ίδιους σαν αυτή, αλλά αρκετά διαφορετικούς. Έτσι, ακόμα και όταν πρόκειται να αργήσει σε μια συνάντηση, πάντα υπάρχουν άνθρωποι γύρο της που θα την «τραβήξουν» έτσι ώστε να κινηθεί γρήγορα. Άλλωστε, όπως παραδέχεται αντιμετωπίζει τις επιχειρήσεις λίγο πιο χαλαρά και δημιουργικά και έτσι θέλει πάντα ανθρώπους μαζί της που να είναι πιο δομημένοι.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =