αρχικηVIRALDream Job: Σου αρέσει το κρασί; Οινοποιείο σε πληρώνει με 10.000 δολάρια το μήνα, για να ζήσεις δωρεάν σε αμπελώνα για 1 έτος

Dream Job: Σου αρέσει το κρασί; Οινοποιείο σε πληρώνει με 10.000 δολάρια το μήνα, για να ζήσεις δωρεάν σε αμπελώνα για 1 έτος

Αν είσαι από τους λάτρεις του κρασιού, τότε η παρακάτω αγγελία ίσως σε ενδιαφέρει. Το οινοποιείο Murphy-Goode μόλις άνοιξε μια ετήσια θέση εργασίας που αφορά την ομάδα του στην κομητεία Σονόμα και ο τυχερός υποψήφιος όχι μόνο θα έχει την ευκαιρία να μετακομίσει στην Καλιφόρνια, αλλά θα ζήσει εκεί δωρεάν για ένα χρόνο. 

«Θέλατε πάντα να ζήσετε στη συναρπαστική εξοχή της Σονόμα με μηνιαίο μισθό 10.000 δολαρίων και δωρεάν ενοίκιο για ένα χρόνο;», αναφέρεται στη σχετική αγγελία. 

Όπως σημειώνει το CNN, για τους πρώτους μήνες, τα εργασιακά καθήκοντα είναι σκοπίμως ασαφή, επιτρέποντας στον καινούργιο υπάλληλο να ανακαλύψει μόνος του για ποιες πλευρές της οινοποιίας ενδιαφέρεται. Μέρος της διαδικασίας είναι να γίνει η σκιά του οινοποιού Dave Ready Jr., γιού ενός από τους ιδρυτές της εταιρίας.

«Έχουμε μια δουλειά που θα σε εκτοξεύσει ακαριαία στην… στρατόσφαιρα του κρασιού», γράφει η εταιρία. 

Περισσότερα πιθανά εργασιακά καθήκοντα περιλαμβάνουν γνώση των αμπελώνων και των διαδικασιών οινοποιίας καθώς επίσης εκμάθηση του κόσμου του ηλεκτρονικού εμπορίου. 

Ο οικογενειακός αμπελώνας, που ιδρύθηκε το 1985, καθιέρωσε για πρώτη φορά τη θέση το 2009 με στόχο τότε την καταγραφή της δουλειά στα social media και αποφάσισε να την επαναφέρει φέτος «καθώς η χώρα αντιμετωπίζει νές σειρά προκλήσεων». 

Η αίτηση, ανοιχτή σε άτομα ηλικίας 21 ετών και άνω, πρέπει να συνοδεύεται από ένα βίντεο όπου ο υποψήφιος θα εξηγεί γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για τη δουλειά των ονείρων του, ενώ βασικότερο προσόν θεωρείται η αγάπη για το κρασί.

Η εταιρία θα αξιολογεί τις αιτήσεις με βάση «τη δημιουργικότητα, την εργασιακή εμπειρία και τις δεξιότητες», ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τώρα μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η δουλειά θα ξεκινήσει περίπου τον Σεπτέμβριο. 

Αιτήσεις εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 13 =