αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕταιρία σε πληρώνει με 2.500 δολάρια για να δεις αυτές τις 3 δημοφιλείς σειρές του Netflix. Και να πεις ποια είναι καλύτερη

Εταιρία σε πληρώνει με 2.500 δολάρια για να δεις αυτές τις 3 δημοφιλείς σειρές του Netflix. Και να πεις ποια είναι καλύτερη

Μια.. dream job είναι ανοιχτή αυτή την περίοδο. Ένας τυχερός θαυμαστής των πιο δημοφιλών σειρών του Netflix θα πληρωθεί με 2.500 $ για να τις παρακολουθήσει και να πει ποια είναι η καλύτερη.

Η προσφορά έχει γίνει από το Online Casinos, και θέλει να καλύψει την θέση έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

«Θέλουμε να φτάσουμε στο βάθος ενός δημοφιλούς debate: Ποια σειρά είναι πραγματικά η πιο αξιόλογη στο Netflix;» σημειώνει η εταιρία.

Ο νικητής θα λάβει 2.000 $ ως πληρωμή, καθώς και 500 $ για να τα ξοδέψει σε σνακ και μια συνδρομή Netflix αν δεν έχει ήδη.

Θα έχει στη διάθεσή του έναν μήνα για να παρακολουθήσει τις τρεις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix: “Squid Game”, “Stranger Things” και “Wednesday”.

Ο θεατής θα κληθεί να βαθμολογήσει κάθε σειρά με μια βαθμολογία στα 10, χρησιμοποιώντας κριτήρια όπως το πόσο πιθανό είναι να παρακολουθήσει περισσότερα από ένα επεισόδια τη φορά, πόσο συχνά αποσπάστηκε η προσοχή του από την παρακολούθηση, πόσο πιθανό είναι να ξανά δει την Χ σειρά και πόσο του άρεσε το φινάλε.

Τα τρία προγράμματα περιέχουν 51 επεισόδια, με συνολικό περιεχόμενο λίγο λιγότερο από 50 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι η πληρωμή των 2.500 $ ανέρχεται κατά μέσο όρο σε περίπου 50 $ ανά ώρα προβολής του Netflix.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα επιλεγεί τυχαία, μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Θα λάβει τα αρχικά 500 $ για τη συνδρομή και τα σνακ του. Στη συνέχεια θα έχει περιθώριο μέχρι τις 25 Οκτωβρίου για να υποβάλει τις κριτικές του για τις τρεις σειρές, και να λάβει την επιπλέον πληρωμή 2.000 $ μέσω Paypal.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτηση τους εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − nineteen =