αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible θα λειτουργήσει σε φουλ ρυθμούς όλο το καλοκαίρι. Και μπορείς να προβληθείς με banner εδώ

Το It’s Possible θα λειτουργήσει σε φουλ ρυθμούς όλο το καλοκαίρι. Και μπορείς να προβληθείς με banner εδώ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το It’s Possible θα λειτουργήσει σε φουλ ρυθμούς σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με συνεχή ροή, συνεντεύξεις και breaking news. Δεν θα υπάρχει ούτε μια «κενή ημέρα».

Φυσικά είναι εδώ και η μεγάλη κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει. Παρά… τις υψηλές θερμοκρασίες. Τον Ιούνιο 2020 το It’s Possible συγκέντρωσε 134.907 μοναδικούς αναγνώστες και 281.484 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα και τους freelancers στην Ελλάδα.

Με εστίαση στις νεαρές ηλικίες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι σχεδόν 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το site μας είναι γυναίκες.

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας σε αυτή την μεγάλη Business- Millennial κοινότητα; Η κοινότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το It’s Possible, μπορεί να αξιοποιηθεί από κάποιους που θέλουν να προβληθούν σε αυτή. Όσοι λοιπόν θέλουν να διαφημιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες, τιμές, αλλά και το πότε θα μπορούσαν να προβληθούν στο site. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Σημειώνεται ότι με οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

Όπως έχουμε ξανά πει, η διαφήμιση στο site μας, αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να μην φιλοξενούμε πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =