αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΧιλιάδες πωλητές έμειναν ξαφνικά εκτός Amazon- Γιατί η πλατφόρμα μπλόκαρε τους λογαριασμούς

Χιλιάδες πωλητές έμειναν ξαφνικά εκτός Amazon- Γιατί η πλατφόρμα μπλόκαρε τους λογαριασμούς

Χιλιάδες πωλητές έμειναν ξαφνικά εκτός Amazon. Pολλοί μικροί έμποροι διαπίστωσαν ότι τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα πώλησης των αγαθών τους μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Αυτή η εξέλιξη οδήγησε αρκετούς από αυτούς, να ζητήσουν τη συνδρομή δικηγορικών γραφείων προκειμένου να διεκδικήσουν και να κερδίσουν ξανά την πρόσβασή τους στους λογαριασμούς και τα χρήματά τους.

Η Amazon έκανε αυτή την κίνηση για εικαζόμενες παραβιάσεις των πολιτικών της Amazon και άλλες «κακές συμπεριφορές». Ακόμη και αν είναι προσωρινές πολλές από αυτές τις αναστολές, εντούτοις μπορεί να επιφέρουν ένα κρίσιμο πλήγμα για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που βασίζονται στις διαδικτυακές πωλήσεις.

Εκπρόσωποι τεσσάρων αμερικανικών δικηγορικών εταιρειών που επικεντρώνονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο δήλωσαν στους Financial Times ότι η πλειονότητα των υποθέσεων που ανέλαβαν ήταν καταγγελίες που υποβλήθηκαν από εξοργισμένους πωλητές της Amazon, με την καθεμία να χειρίζεται εκατοντάδες ή χιλιάδες υποθέσεις κάθε χρόνο.

Η αναστολή λογαριασμού ήταν «ένας μεγάλος φόβος μου», είπε ένας πωλητής, ο οποίος αρνήθηκε να κατονομαστεί. «Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι πραγματικά δική σου δουλειά. Μια μέρα μπορείς να ξυπνήσεις και όλα να έχουν χαθεί».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =