αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία τρικ για να ξεπεράσεις έναν φόβο σου

Τρία τρικ για να ξεπεράσεις έναν φόβο σου

Ο φόβος και η επιτυχία συνήθως δεν πάνε μαζί. Όταν κοιτάμε τους πιο πετυχημένους ανθρώπους, φαίνονται τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους. Σαν να είναι διαφορετικοί από εμάς. Όταν ξεκινάμε αυτή τη σύγκριση, τείνουμε να πηγαίνουμε προς τα μέσα και να νιώθουμε αμφιβολία για τον εαυτό μας. Αυτό συμβαίνει συχνά όταν εμφανίζεται ο φόβος. Αυτό το κάνουμε σε πολλούς τομείς της ζωής μας σε καθημερινή βάση.

Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που μας τρομάζουν όπως… οι αράχνες ή οι μικροί χώροι, αλλά αυτά δεν αξίζει να τα αναφέρουμε όταν θέλουμε να σχεδιάσουμε μια επιτυχημένη ζωή ακόμα- είναι τόσο δύσκολο για εμάς να αλλάξουμε αυτούς τους παράλογους φόβους.

Είναι ένα πράγμα να φοβάσαι τις αράχνες, αλλά τι γίνεται με το να στέκεσαι στη σκηνή για να εκφωνείς μια ομιλία ή απλώς να δημιουργείς ένα βίντεο για να πουλήσεις την τελευταία σου προσφορά;

Σκεφτείτε τη δική σας ζωή και ρωτήστε πόσο συχνά συμβαίνει αυτό σε εσάς. Είστε πραγματικά αισιόδοξοι για να γίνετε πιο επιτυχημένοι ως επιχειρηματίες, αλλά φοβάστε πολύ να κάνετε όλες τις εργασίες που θα σας εκτοξεύσουν, όπως το να ξεκινήσετε ένα podcast ή να γράψετε ένα βιβλίο.

Τι μπορείς να κάνεις; Εδώ είναι 3 τρικ που θα σε βοηθήσουν.

Γιόρτασε τις μικρές νίκες σου

Αυτό είναι δυστυχώς μια συμβουλή που παραβλέπεται. Είναι τόσο δύσκολο για εμάς να ανταμείψουμε τον εαυτό μας ή να γιορτάσουμε τις νίκες μας. Ωστόσο, είναι μια στρατηγική επιτυχίας που ασκούν οι περισσότεροι πλούσιοι άνθρωποι με κάθε στόχο που επιτυγχάνεται.

Πείτε στον εαυτό σας ότι θα λάβετε μια ιδιαίτερη ανταμοιβή μόλις πετύχετε τον Χ στόχο. Ακόμα και η πιο απλή ανταμοιβή, όπως ένα ειδικό γεύμα στο αγαπημένο σας εστιατόριο, είναι εντάξει. Όταν μας περιμένει μια ωραία ανταμοιβή, είναι πολύ πιο εύκολο να συνεχίσουμε να προχωράμε με συνέπεια και επιμονή.

Φαντάσου τον μελλοντικό εαυτό σου

Μερικές φορές χρειάζεστε λίγη βοήθεια. Χρειαζόμαστε κράτημα από το χέρι όταν δεν μπορούμε να βρούμε το θάρρος. Αυτό είναι το hack δανείζεται τη δύναμη και το θάρρος από τη μελλοντική έκδοση του εαυτού σας. Φανταστείτε μια εκδοχή σας όπου κάνετε όλα τα πράγματα που θέλετε- και έχετε όλα τα χρήματα, τη χαρά και την επιτυχία. Το κόλπο εδώ είναι να αξιοποιήσετε αυτή τη μελλοντική εκδοχή του εαυτού σας, φανταζόμενοι τον εαυτό σας στην κατάσταση που είστε ήδη επιτυχημένοι. Φανταστείτε πώς θα νιώθατε και θα ενεργούσατε αν είχατε ήδη πετύχει αυτούς τους στόχους. Αυτό κάνουν και οι αθλητές που κερδίζουν γιατί αυτό το hack λειτουργεί πραγματικά!

Λάβε υποστήριξη

Όπως με οτιδήποτε άλλο, μερικές φορές δεν μπορείτε να πετύχετε χωρίς λίγη βοήθεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορείτε να προσπαθήσετε μόνοι σας σχεδόν οτιδήποτε, αλλά όταν δυσκολεύεστε πραγματικά, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση για μια ομάδα υποστήριξης που θα σας βοηθήσει και θα σας καθοδηγήσει. Ίσως δυσκολεύεστε να βγείτε στην κάμερα για να κάνετε ένα live stream ή να δημιουργήσετε ένα βίντεο. Βρες κάποιον να σε βοηθήσει. Πρέπει να θυμάστε ότι ακόμη και οι πρωταθλητές αθλητές και οι πλούσιοι άνθρωποι, έχουν coaches. Λίγη βοήθεια από μια ομάδα υποστήριξης θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο μονοπάτι που θέλετε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =