αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Xiaomi 14 μόλις ήρθε στην Ελλάδα με έκπτωση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

Το Xiaomi 14 μόλις ήρθε στην Ελλάδα με έκπτωση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

Η Xiaomi ανακοίνωσε τη διάθεση του Xiaomi 14, της νέας πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας της στην ελληνική αγορά. To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica, για μια ασυναγώνιστη εμπειρία φωτογραφίας.

Μέχρι τις 17 Μαρτίου (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) ισχύει ειδική προσφορά early bird, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 999,90 ευρώ (από 1099,90 ευρώ) και οι πρώτοι Xiaomi Fans θα λάβουν δώρο ένα Xiaomi Watch S3 (αξίας 179 ευρώ).

Επίσης, με κάθε αγορά Xiaomi 14, οι χρήστες θα έχουν δώρο πρόσβαση στην υπηρεσία Google One για 6 μήνες που παρέχει 100GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και 3 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο YouTube Premium. Τέλος, ισχύει εγγύηση αντικατάστασης οθόνης για έξι μήνες (με δικαίωμα αντικατάστασης μία φορά) καθώς και δωρεάν επισκευή (όσον αφορά το κόστος εργασίας) για 12 μήνες (ισχύει για μία φορά).

Μαζί με το Xiaomi 14, κυκλοφορούν και τα έξυπνα ρολόγια Xiaomi Watch 2 (στην τιμή των 249 ευρώ) και Xiaomi Watch S3 τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τα επίσημα καταστήματα Xiaomi.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 10 =