αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο WhatsApp λανσάρει τη λειτουργία Voice Chat για μεγάλα groups

Το WhatsApp λανσάρει τη λειτουργία Voice Chat για μεγάλα groups

Το WhatsApp εισάγει μια νέα δυνατότητα φωνητικής συνομιλίας (Voice Chat) για μεγάλες ομάδες, παρόμοια με τη λειτουργία του Discord, ανακοίνωσε η εταιρεία που ανήκει στη Meta τη Δευτέρα. Η νέα δυνατότητα σχεδιάστηκε για να είναι λιγότερο ενοχλητική από μια ομαδική κλήση, η οποία ειδοποιεί κάθε μέλος σε μια ομάδα. Οι φωνητικές συνομιλίες ξεκινούν αθόρυβα χωρίς καμία κλήση, με μια φυσαλίδα στο εσωτερικό της συζήτησης που πατάτε για να συμμετάσχετε.

Η δυνατότητα σας επιτρέπει να μιλήσετε με όποιον μπορεί να συμμετάσχει, ενώ σας επιτρέπει να συνεχίσετε την ανταλλαγή μηνυμάτων με αυτούς που δεν μπορούν. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε γρήγορα, να τερματίσετε την κλήση ή να αποστείλετε μήνυμα στην ομάδα χωρίς να αφήσετε τη φωνητική συνομιλία κάνοντας κλικ στα call controls στο επάνω μέρος της συζήτησης.

Η εταιρεία θα λανσάρει τις φωνητικές συνομιλίες παγκοσμίως για μεγάλες ομάδες τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας από εκείνες που έχουν 33 άτομα ή περισσότερα. Το WhatsApp σημειώνει ότι προστατεύει τα voice chats με προεπιλεγμένη κρυπτογράφηση end-to-end.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 − one =