αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣύντομα θα μπορείς να στέλνεις HD φωτογραφίες και βίντεο μεγάλου μεγέθους μέσω WhatsApp

Σύντομα θα μπορείς να στέλνεις HD φωτογραφίες και βίντεο μεγάλου μεγέθους μέσω WhatsApp

Μία χρήσιμη δυνατότητα έρχεται στο WhatsApp μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όπως σημειώνει το The Verge, η Meta ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο update για το WhatsApp που θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν HD φωτογραφίες, δηλαδή υψηλής ανάλυσης. Η εταιρία το αναφέρει ως “HD Quality Photos” και αυτό σημαίνει την πλήρη ανάλυση της εικόνας, χωρίς περιορισμούς.

Επιπροσθέτως θα υπάρχει και η Standard επιλογή που θα ρίχνει την ανάλυση στο μισό, αλλά οι εικόνες θα μεταφέρονται πολύ γρήγορα και δε θα πιάνουν μεγάλο χώρο. Κάτι χρήσιμο, για παράδειγμα, για όσους έχουν αργές συνδέσεις ίντερνετ.

Η επιλογή θα βρίσκεται στο πάνω μέρος και όταν πατάτε το σχετικό εικονίδιο θα σας βγαίνουν οι δύο παραπάνω επιλογές (HD, Standard), έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει την εκάστοτε στιγμή. Όλες οι εικόνες θα εξακολουθούν να είναι κρυπτογραφημένες.

Στη συνέχεια η εταιρία ετοιμάζει και τα “HD Videos”, που θα λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δηλαδή θα μπορείτε να στέλνετε βίντεο μεγαλύτερης χωρητικότητας και ανάλυσης εάν θέλετε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =