αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά και οδηγεί κάποιους να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους»: Εξηγεί μια αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος

«Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά και οδηγεί κάποιους να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους»: Εξηγεί μια αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος

Έχουμε ξανά μιλήσει για την Sara Blakely, εδώ στο It’s Possible. Ίδρυσε την Spanx στα 20s της. Η εταιρία πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 4 εκατ. δολαρίων το πρώτο έτος και 10 εκατ. δολαρίων το δεύτερο έτος λειτουργίας της. Και έφτασε στην εκτόξευση.

Τώρα σε ένα ποστ στο Instagram η ίδια εξήγησε τι κάνει τελικά τη διαφορά και μπορεί να σε οδηγήσει στο να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. «Η διαφορά μεταξύ ανθρώπων που επιτυγχάνουν τα όνειρά τους και εκείνων που δεν το κάνουν είναι απλή», σημειώνει η ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Spanx. Και συμπληρώνει: «Η δράση».

«Δεν έχει να κάνει με το να έχεις… έναν τόνο μυαλού, έναν τόνο λεφτά ή έναν τόνο εμπειρία», ξεκαθαρίζει.

«Πριν από δύο δεκαετίες, ήμουν απλά ένα κορίτσι με μια άθλια δουλειά και μια τρελή ιδέα. Δεν είχα πολλά χρήματα, εμπειρία ή γνώση του κλάδου. Αλλά αποφάσισα να το κάνω», λέει η Blakely.

Η ίδια ξεκίνησε την εταιρία της με 5.000 δολάρια ως αρχικό μπάτζετ. Πλέον η Blakely έχει μια περιουσία 610 εκατ. δολαρίων σύμφωνα με το Forbes.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =