αρχικηVIRALΕπτά σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μπροστά σου έναν κακόψυχο άνθρωπο

Επτά σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μπροστά σου έναν κακόψυχο άνθρωπο

Είναι πιθανό να έχεις ένα κακόψυχο άτομο στον κύκλο σου. Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι πολλά. Συνήθως ένα βλέμμα ή μία κουβέντα είναι αρκετή. Αλλά δεν είναι πάντα όλα τόσο ξεκάθαρα. Τώρα λοιπόν θα δούμε 7 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μπροστά σου έναν κακόψυχο άνθρωπο.

Απολαμβάνει τη δυστυχία των άλλων

Η ατυχία σου είναι τύχη του. Η Αποτυχία σου επιτυχία του. Η δυστυχία σου η απόλυτη ευτυχία του. Τέτοιοι άνθρωποι απολαμβάνουν να σε βλέπουν να υποφέρεις και να πονάς. Ηδονίζονται από το κακό που μπορεί να τύχει στο συνάνθρωπό τους και ζουν χάρη στις δικές σου ατυχίες. Τέτοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι γιατί είναι ικανοί να σου κάνουν κακό μόνο και μόνο για την απόλαυση που απομυζούν από αυτό. Είναι σημαντικό αυτούς ανθρώπους να τους ξεχωρίζεις και να τους απομακρύνεις από τη ζωή σου πριν φρικτά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν σε σένα και τους γύρω σου.

Έχει σοβαρά θέματα ελέγχου

Οι κακοί άνθρωποι έχουν το εξής κοινό: θέλουν να ελέγχουν τους άλλους. Δεν μπορούν να ελέγξουν τη δική τους ζωή γι’ αυτό προσπαθούν να ελέγξουν τους άλλους. Δεν εμπιστεύονται κανέναν, είναι εμμονικοί και ψεύτες. Στην αρχή φορούν το προσωπείο του ευγενικού και του καλού ανθρώπου, αλλά αν κάνεις το λάθος και τους αφήσεις να σε πλησιάσουν, θα δεις ότι σύντομα θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τη ζωή σου και να σε κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Μπορεί εύκολα να σε ξεγελάσει

Είναι παραπλανητικός και μπορεί εύκολα να σε ξεγελάσει ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει. Μπορεί εύκολα να επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι για αυτόν και να σε κάνει να συμφωνήσεις με τα θέλω και τις επιθυμίες του. Τα «μαγειρεύει» όλα όπως εκείνος θέλει και φτιάχνει ένα κόσμο που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ή να πιστέψεις.

Μπορείς εύκολα να καταλάβεις τον κακό – πονηρό άνθρωπο αρκεί να παρατηρήσεις πώς λειτουργεί. Μόλις υποψιαστείς ότι προσπαθεί να σε οδηγήσει σε μία διαφορετική κατεύθυνση, άλλαξε εσύ κατεύθυνση και φύγε.

Δεν νιώθει τύψεις

Κάνει ό, τι κάνει, αλλά τύψεις δεν νιώθει. Η λέξη «τύψεις» είναι μία λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιό του. Δεν στεναχωριέται, ούτε καν λυπάται για το κακό που προκαλεί στους άλλους, αντίθετα θα κοιτάξει να ρίξει το φταίξιμο πάνω σου και να σε κάνει να πιστέψεις ότι η πραγματικότητα που βλέπεις δεν είναι αληθινή. Θέλει να σε στείλει δηλαδή ντουγρού στη φρενίτιδα. Θέλει να σε παίζει στα δάχτυλα και ουδέποτε πρόκειται να αποδεχτεί το σφάλμα του για να μη χαλάσει την εικόνα που τόσο προσεκτικά έχει φτιάξει.

Είναι χειριστικός

Είναι διπρόσωποι και διχασμένες προσωπικότητες. Το ένα λεπτό μπορεί να είναι μέσα στην ευγένεια και την καλοσύνη και το επόμενο μες στην κακία και το μίσος. Τέτοιοι άνθρωποι είναι ευγενικοί μόνο όταν θέλουν να πάρουν κάτι από σένα. Ξέρουν να σε χειραγωγούν και να σε κάνουν να πιστέψεις ότι θα σου επιστρέψουν το καλό που τους κάνεις.

Σε υποτιμά

Μία από τις χειρότερες χειριστικές συμπεριφορές ενός κακού ανθρώπου είναι ο συναισθηματικός χειρισμός, ο οποίος συχνά προκύπτει υπό τη μορφή της υπονόμευσης και της υποτίμησης.

Μπορείς να υποτιμήσεις κάποιον με πάρα πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι να το παίξεις θύμα χωρίς να έχει συμβεί κάτι, να κοροϊδέψεις κάποιον για την εμφάνιση του, το σώμα του, τα ενδιαφέροντά του, το σπίτι του ή τα όνειρά του –  ένας κακός άνθρωπος μπορεί να υποτιμήσει τα πάντα. Μην αφήσεις τέτοιους ανθρώπους να αλλάξουν τη γνώμη που έχεις για τον εαυτό σου ή τις αποφάσεις που έχεις πάρει. Μπορείς απλά να πεις «Λυπάμαι που δεν σου αρέσει η ζωή μου, αλλά αυτή είναι και αρέσει σε μένα» και μετά γεια σας.

Προσπαθεί να σε μπερδέψει και να σε βάλει να τσακωθείς με τους άλλους

Έχουν μία ιδιαίτερη τακτική και ένα περίεργο ταλέντο να βάζουν τους ανθρώπους να τσακώνονται. Τους αρέσει η σύγχυση και η σύγκρουση γενικά, ειδικά όταν είναι προς όφελός τους. Όσο πιο πολλές αμφιβολίες σου γεννάνε και όσο πιο πολλές σπιουνιές βάζουν για να σε κάνουν να σφαχτείς με τους άλλους, τόση περισσότερη δύναμη παίρνουν. Μην πέσεις στην παγίδα αυτή και να μην έχεις εμπιστοσύνη. Κράτα πάντα αποστάσεις και να προσπαθείς να διασταυρώνεις ό. τι ακούς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + eleven =