αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας θα γίνει στο Ελληνικό

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας θα γίνει στο Ελληνικό

Προχωρούν οι διαδικασίες για το μέγα project του Commercial Hub στο Ελληνικό. Όπως ανακοίνωσε η Lamda, εκδόθηκε η οικοδομική άδεια εκσκαφών. Το Commercial Hub, το μεγαλύτερο εμπορικό συγκρότημα στην Ελλάδα, θα αναπτυχθεί στην περιοχή της Λεωφ. Βουλιαγμένης και θα είναι συνολικής έκτασης 130.000 τ.μ..

Φέρει την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου αρχιτεκτονικού γραφείου AEDAS.

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας, στο Commercial Hub θα περιλαμβάνεται και το μεγαλύτερο mall στην Ελλάδα, γνωστό ως Vouliagmenis Mall. Ορίζοντας ολοκλήρωσης έχει οριστεί το τέλος του 2026.

Το Vouliagmenis Mall θα είναι πρωτότυπο σχεδιαστικά, με νέες εμπειρίες και θα αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο πόλο κοινωνικοποίησης και όχι απλά έναν προορισμό για αγορές.

Το εμπορικό κέντρο θα κατασκευαστεί στο βόρειο άκρο του Μητροπολιτικού Πάρκου, σε άμεση γειτνίαση με τον οδικό άξονα αλλά και πρόσβαση σε μετρό. Θα είναι κατά 20% μεγαλύτερο από το The Mall Athens της Lamda στο Μαρούσι.

Επίσης στο συγκρότημα θα υπάρχουν γραφεία.

Tο σύνολο των εργαζομένων στο Commercial Hub εκτιμάται σε περίπου 3.700 θέσεις στο Εμπορικό Κέντρο και τα Εμπορικά Καταστήματα και σε περίπου 2.700 θέσεις στα Γραφεία. Tο σύνολο των επισκεπτών εκτιμάται σε 17.000.000 άτομα ετησίως.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 7 =