αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας θα γίνει στο Ελληνικό (Εικόνες)

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας θα γίνει στο Ελληνικό (Εικόνες)

Αρκετοί είναι οι διαγωνισμοί που τρέχουν αυτή την περίοδο για διάφορα κτιριακά και άλλα έργα στο μέγα project του Ελληνικού. Ένας από τους διαγωνισμούς αφορά το Vouliagmenis Mall. Εκεί θα δημιουργηθεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας, ενώ στο σχεδιασμό περιλαμβάνονται και χώροι για άλλες χρήσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσφορές για το συγκεκριμένο έργο έχουν υποβάλει τα σχήματα Αβαξ – Rizzani, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – ACC και Ακτωρ – Besix.

Το Vouliagmenis Mall είναι τμήμα του Commercial Hub που θα ανεγερθεί επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης σε έκταση 185.000 τμ. Εκεί θα αναπτυχθούν επίσης, μεταξύ άλλων, το retail park από τον Όμιλο Φουρλή, ο νέος Πύργος μικτής χρήσης (γραφεία και ξενοδοχείο) της Brook Lane, καθώς και τα νέα κτίρια γραφείων της Τράπεζας Πειραιώς.

Στόχος είναι το Vouliagmenis Mall να λειτουργήσει το 2026 μαζί με την υπόλοιπη ομάδα έργων της πρώτης φάσης.

Το Vouliagmenis Mall θα είναι πρωτότυπο σχεδιαστικά, με νέες εμπειρίες και θα αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο πόλο κοινωνικοποίησης και όχι απλά έναν προορισμό για αγορές.

Το εμπορικό κέντρο θα κατασκευαστεί στο βόρειο άκρο του Μητροπολιτικού Πάρκου, σε άμεση γειτνίαση με τον οδικό άξονα αλλά και πρόσβαση σε μετρό. Θα έχει συνολική επιφάνεια 130.000 τ.μ. με περίπου 72.000 τ.μ. εκμισθώσιμων χώρων. Θα είναι κατά 20% μεγαλύτερο από το The Mall Athens της Lamda στο Μαρούσι.

https://bizness.gr/wp-content/uploads/2021/12/commercial-hub-elliniko-2.jpg

https://bizness.gr/wp-content/uploads/2021/12/commercial-hub-elliniko-6.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + nineteen =