αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο καλοκαίρι είναι μια καλή περίοδος να ψάξεις για την δουλειά που θες. Και εδώ είναι 4 λόγοι

Το καλοκαίρι είναι μια καλή περίοδος να ψάξεις για την δουλειά που θες. Και εδώ είναι 4 λόγοι

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ήδη μπει… σε mood διακοπών. Μπορεί το καλοκαίρι να θεωρείται από πολλούς ως μια περίοδος κατά την οποία τα επαγγελματικά σχέδια «παγώνουν», ωστόσο τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι.

Το καλοκαίρι είναι μια πολύ καλή περίοδος για να αναζητήσεις εργασία. Εδώ είναι 4 λόγοι.

1- Λιγότερος ανταγωνισμός. Είπαμε, τότε οι περισσότεροι είναι διακοπές. Άρα είναι η στιγμή που μπορείς να κάνεις τις κρούσεις σου, χωρίς να υπάρχει συνωστισμός.

2- Τα στελέχη προσλήψεων είναι λιγότερο απασχολημένα. Αν καταφέρεις να τα βρεις φυσικά στο γραφείο. Είναι αλήθεια όμως, ότι με εξαίρεση τις ημέρες γύρω από τον 15αυγουστο, αυτό δεν είναι απίθανο. Και μάλιστα θα βρεις τα στελέχη σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς.

3- Έχεις πιο χαλαρά ωράρια, άρα είσαι ευέλικτος για τη συνέντευξη. Δεν έχει σημασία μόνο η διαθεσιμότητα της άλλης πλευράς. Αλλά και η δική σου διαθεσιμότητα. Το καλοκαίρι τα ωράρια σου είναι πιο χαλαρά. Άρα μπορείς να κλείσεις τις συναντήσεις που θες.

4- Συχνά, οι εταιρίες κάνουν το σχεδιασμό το καλοκαίρι. Δεν ισχύει σε όλες τις εταιρίες, ωστόσο υπάρχουν αρκετές που κάνουν τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν, εν μέσω καλοκαιριού. Άρα δεν πρέπει να χάσεις χρόνο, αφού το «παζλ» τους θα έχει σχηματιστεί ήδη τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη. Τώρα είναι η στιγμή για να κάνεις τις κινήσεις σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + twenty =