αρχικηVIRALΤο διάσημο Conde Nast Traveler έφτιαξε την λίστα: Αυτά είναι τα Ελληνικά νησιά που αξίζει να πάτε φέτος το καλοκαίρι

Το διάσημο Conde Nast Traveler έφτιαξε την λίστα: Αυτά είναι τα Ελληνικά νησιά που αξίζει να πάτε φέτος το καλοκαίρι

Την καθιερωμένη ετήσια λίστα με τα ελληνικά νησιά δημοσίευσε το Conde Nast Traveler, η οποία περιλαμβάνει 29 νησιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα αλλά και τους λόγους που τους προτείνει το Μέσο για το 2024.

Τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας είναι η φωτογενής Μήλος, η καλλιτεχνική Ύδρα και η Σίφνος των καλοφαγάδων. Ακολουθούν η Σαντορίνη ως ιδανικός γαμήλιος προορισμός, η Σύρος του πολιτισμού και της τοπικής κουλτούρας, η αυθεντική Φολέγανδρος και η Κρήτη για αληθινές περιπέτειες.

Αμέσως μετά, έρχονται η Κέρκυρα με τα καταπράσινα τοπία της, η Νάξος για την ξεχωριστή γαστρονομία και τις αμμώδεις ακτές, η Κεφαλονιά για χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές, η Άνδρος των περιπατητών και των εξωτικών παραλιών, η Σέριφος των φυσιολατρών και η Μύκονος για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Στις επόμενες θέσεις των ελληνικών νησιών βρίσκονται η εντυπωσιακή Ζάκυνθος, η Αμοργός του απέραντου γαλάζιου, οι εκλεπτυσμένοι Παξοί, η Λευκάδα για απεριόριστες εξερευνήσεις, η μυθική Ιθάκη, η παραδοσιακή Τήνος, η μυστηριακή Πάτμος με τα μοναδικά ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της, η Ρόδος για ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, η γραφική Σύμη και η Αστυπάλαια για ποιοτικές αποδράσεις μακριά από τον συνωστισμό.

Τη λίστα των ελληνικών νησιών συμπληρώνουν η Σκιάθος για διάβασμα στη παραλία, η Αίγινα για όλες τις εποχές, το ονειρικό Καστελόριζο, η Αντίπαρος για διακοπές με άποψη, η Λέρος με την υπέροχη αρχιτεκτονική και οι πάντα επίκαιρες Σπέτσες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νησί που δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο: Πως είναι να δουλεύεις με το laptop σου από τις Σπέτσες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 7 =